Milyen gyakran voltatok együtt a párotokkal, amikor összejött a baba?
Gondolok itt arra, hogy
Heti egyszer,
Havi kétszer
2 naponta
Csak a ciklus közepén stb.
Csam kíváncsi vagyok, milyen az arány.
Köszönöm, ha válaszolsz 😊
1. 1x akkor, amikor meg kellett volna jönnie
2. 3x kb középidőben
Ennyi elég volt nekünk
Amikor jól esett, ezen felül ismerem a testem, tudtam mikor a legnagyobb az esély, szóval abban a 3-4 napban is kétszer. (A férjemet nem avattam be ebbe, hogy ne érezzen "kötelező" jellegű együttlétet, szóval nem azzal jöttem hogy most kell együtt lennünk, csak simán elcsábítottam. :) )
Szerencsések voltunk, a második hónapban sikerült.
Az elsőnél, 2 naponta együtt voltunk. Figyeltem magam, próbáltam időzíteni, majd kiderült, probléma van.
1.5 év volt, mire sikerült, amikor elengedtem magam. Azt mondtam ok, ebben a hónapban teszek a diétára, nem sportolok, pihenek, s csak akkor leszünk együtt, ha kívánjuk egymást és sikerült. Következő hónapban, pozitívat teszteltem. 💕
A másodiknál, egyszer voltunk együtt csak.
A 8. hétig, azt hittem visszatért a nőgyógyászati problémám, azért nem jött meg.
Hát, volt nagy meglepi a vizsgálóasztalon, amikor a dokim kihangosította a pici szívcső pulzálását.💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!