Akik nem vártak sokáig a gyerekvállalással (fél-1 évvel azután, mióta összejöttetek a párotokkal) : jól döntöttetek?
Légyszi írd le:
- hány éves most a gyerek/hány év telt el azóta, hogy úgy döntöttetek: gyereket akartok
- megbántátok-e a döntést
-szerepe volt-e benne annak, hogy úgy éreztétek, kicsúsztok az időből (30/40 felettiek)
Köszi!
29 voltam mikor megismertem a páromat.
9 hónap múlva terhes lettem :)
Azóta eltelt 9 év, van 3 gyerkőc, útban a 4. baba :)
Nem bántuk meg, bármikor újra ugyan így csinálnánk!
Tervezett baba volt (mind a többi is)
Nem volt szerepe abban, hogy kicsúszok az időből..eszembe sem jutott.
23 voltam, a parom 26.
6 eve ismertuk mar egymast, csak 120 km valasztott el egymastol minket. Raadasul o idokozben kulfoldre ment egyetemre. En leerettsegiztem, szakmat szereztem es kimentem kulfoldre. Sokaig nem talalkoztunk elotte, alig beszeltunk.
A sors hozta ugy a dolgokat, hogy osszetalalkoztunk kulfoldon. Kint dolgoztam 2,5 evet, o idokozben lediplomazott. Eleg sokat kerulgettuk egymast, havi szinten talalkoztunk kezdetben, a vegen mar szinte naponta. En hazakoltoztem (2 honapra csaladi okok miatt), o utanam jott gondolkodas nelkul. Ekkor jottunk ossze. Majd egyutt jottunk ki ujra.
4 honap mulva jott a baba (tervezett volt). 9 honapos volt a lanyunk, amikor osszehazasodtunk.
Ma mar 4 eves, a kisteso meg 1 eves.
Nem bantuk meg, nem csinalnank maskepp!
Azt tudni kell, hogy konkretan megkerte a kezem egybol, tehat igy jottunk ossze.
Szamtalan ev alatt kiderult, hogy lelkitarsak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!