Emberek a kollégiumban a diákok miért nem tudják lehúzni a wc-t és egyebek?
Érdemi válaszom nincs, de sajnos nem csak a kollégiumban gond ez.
Akármelyik plaza, áruház, benzinkút női wc-jebe megyek el, ha előtte nem járt ott takarítónő, kb. beokadok.
Veres szarok mindenhol, szetfosva a wc ülőke, szar benne hagyva a wc-be es sorolhatnám.
Igénytelen, gusztustalan emberek vannak, ezzel sajna nem tudom mit lehetne kezdeni.
De én az ilyennek belenyomnam a pofajat a saját szarjaba.
Vannak igénytelen, gusztustalan emberek. Ahol több ember jön össze egy helyen, ott a nagy számok törvénye alapján, biztosan akad köztük igénytelen is.
A hűtőhöz tegyetek egy kamerát. Olcsón lehet kapni wifis kamerákat.
Elte Kerekes úti kolijának, az egyik férfi mosdójában egyszer g*cis volt az ülőke. Hogy honnan tudom? férfi vagyok én is, és csak felismerem...
A csajok is panaszkodtak, hogy a női mosdóban mik vannak. Sokszor a zuhanyzóban is voltak érdekességek.
Az ember önzővé válik, ha már mások érdekeit is szem előtt kell tartania.
Ami nem a miénk -mert osztozunk kell az adott dolgon- az kevésbé értékes, leminősül, ezáltal az igényesség, a tisztesség, és a felelősség is elvész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!