Általában nagyon nem vagyok magabiztos emberek között, változhat ez majd az egyetem alatt?
Sokat olvasgattam a témában, lehet -e esetleg valami 'betegségem' ami miatt nem tudok magabiztosan meglenni társaságban, de pár dolgot megfigyeltem, szóval szerintem nem vagyok reménytelen:
- ha x ideig (pl. pár órája) egy társaságban vagyok, akkor már nem érzem magam furán
- ha egyedül vagyok, akkor pedig hiányzik néha, hogy emberek közt legyek
Szóval nem hinném, hogy komolyabb gondom lenne, egyszerűen csak ilyen típus vagyok.
A kérdés: az egyetem alatti önálló élet (Budapest + kolesz) változtathat ezen? Van esetleg saját tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
u.i. A kérdés kicsit fura lett! Bocsánat :)
A válaszokat előre is köszönöm!
Tapasztalatból mondom, h igen. Ráadásul egy igem visszahúzódó gimis osztálytársnőm, pedig szinte 180 fokot fordult 2 hónap alatt.
Nekem az volt más főleg, h az egyetemi évfolyam-és csoporttársaim sokkal kedvesebben, befogadóbban, nyíltabban viselkedtek velem, mint a gimisek. Így hát én is "kinyíltam". Nem néznek ki és le, mellettük önmagam lehetek, ez rengeteget segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!