Mit tegyek, hogy leessen neki, hogy nem akarok vele jóban lenni?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és kollégiumban lakom. Van egy srác a koliban, akivel már az egyetem előtt ismertük egymást valamennyire és együtt készültünk a felvételire (nem csak ketten, mások is voltak). De akkor még nem ismertük egymásr annyira, mint most. Én teljesen félreisertem, mióta itt vagyunk kiderült , hogy füvezik, folyton iszik és bulizik és emellett hazudik is, mint a vízfolyás...Az egyetem elején még mentünk együtt sok helyre, de mióta tudom milyen nem szívesen megyek vele sehova. Ez fel is tűnt neki és rákérdezett vane vele valami bajom, de nem mondtam neki. Nehéz, mert már egyszer amikor valami olyat hazudott, ami engem is érintett beszóltam neki, és akkor észre is vette magát, viszont csak elkezedett nyalni nekem....Múltkor beszólt, hogy én miért nem piálok úgy, mint ő, meg hogy miért nem vagyok ott én is az összes buliban... Nem tudom mit csináljak, hogy vegye már észre nem akarok vele jóban lenni és nem is kedvelem. Rá kellenne jönnie, hogy tejesen más emberek vagyunk és sose tudnánk jóban lenni.2018. jan. 13. 15:09
1/4 anonim válasza:
Mutasd meg neki ezt a kérdést. Szerintem elég világosan elmagyarázod benne a dolgot, tényleg sok pia és fű kéne, hogy ebből se essen le neki :)
2/4 anonim válasza:
Például mondd meg neki egyenesen, pláne, hogy már rá is kérdezett. Nem értem, miért nem lehet egyértelmű kérdésre egyértelmű választ adni. Persze, ehhez gerinc is kellene, és nem lenne miért picsogni itt a gyiken.:D
3/4 anonim válasza:
Már leesett. Nem kell magyarázkodni. Egyszerűen nem mész el vele sehova, nem kezdeményezel beszélgetést, ha meg ő szól hozzád, röviden és hűvösen lezárod a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!