Introvertált személyiségű emberként bírnám az egyetemi életet és a kollégiumot?
egyetemen nincsen "szinte minden nap" buli. akinek van, az általában nem végzi el időben, vagy egyáltalán. ha esetleg koliban olyan szobatársat kapnál, aki hajnali 3kor b@ssza be az ajtót mert addig tartott a buli (nekem volt ilyenhez szerencsém), akkor kérvényezed hogy rakjanak másik szobába.
én pl egy darab egyetemi buliban nem voltam a 6 év alatt, és a legkevésbé se zavar, soha nem cikiztek ezért, semmi hátrányom nem származott belőle. helyette inkább kocsmába jártam a barátaimmal sörözni és beszélgetni. ha bulizni akartunk, házibulit rendeztünk egyikőnknél. nekem ez sokkal értékesebb, mint bármelyik egyetemi buli
Az egyetem nem olyan, mint az amcsi filmekben :D Nem fognak lecummantani a nem létező pompomlányok, ha te vagy a legnagyobb tapló paraszt, és ha mindenre ötöst kapsz, akkor ahelyett, hogy megvernének és benyomnák a fejed a vécébe, imádni fognak és jegyzetet kunyerálni.
A lakórészlegen (ahol a szobák vannak) 11-7 között csendrendelet van, de ha délután háromkor a saját szobádban üvöltve veszekedtek a szobatársaddal, akkor is rádveri az ajtót valamelyik szomszéd, hogy duguljatok el. A legtöbb embernek nincs pénze minden nap piálni, ideje sincs rá mert tanulni kell, és ereje sincs rá, mert dolgozik suli mellett.
A legnagyobb problémát a szobatárs jelenléte (még ha csöndes is, iszonyú idegesítő, hogy valaki mindig ott van) és a nemlétező higiénia zárja holtversenyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!