Vidéken élőként nagyon furcsa nekem hogy külföldiek is élnek itt nálunk az országba rasszistának tűnök ha meglepődve nézek rájuk,aki Budapesten él már megszokta?
pl ha Pesten járok nekem nagyon fura nem bámulok de azért oda nézek és nem hiszem hogy meg meg merném szólítani bármelyiküket is.
Bár annyit azért hozzá teszek hogy alapból nem vagyok társasági ember és félénk embernéken mondanám magam.
Elég butának tünsz.
Rengeteg külföldi él Magyarországon, söt lehet a ott "vidéken is", ahol laksz, csak soknál nem látod a kinézetén - ukránok, csehek, románok, stb -, ök semmivel sem magyarabbak, mint akiket a börszínük alapján sorolsz a külföldi kategótriába.
A határvidékeken a falvakban is sok a külföldi, annyi, hogy ők már itt születtek, így hibátlanul beszélnek magyarul.
De amúgy a külföldiek is ugyanolyan emberek, mint te vagy én, miért ne mernéd megszólítani őket?
és ezt honnan veszed, hogy rasszistának tűnsz...? Ezt mondják a hangok a fejedben???
Már megbocsáss, de ez szimpla képzelődés...
csak érdekelt ha jobban oda nézek egy-egy emberkére az hogy hat kifelé.
de nagy hülyeség volt fel tenni a kérdést és tényleg idiótának tűnök az se kizárt hogy az vagyok.
Törlöm a kérdést részemről azért köszi minden jót!
ha mindenki csak ennyire lenne “rassista” szebb lenne ez a vilag.
ne aggodj, ezzel nincs semmi baj.
Kicsit olyan ez a kérdés, mint a minapi "ha egyedül megyek el sétálni, akkor mindenki meg fog nézni, és megjegyzéseket tesznek?"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!