Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezen mi annyira furcsa vagy...

Ezen mi annyira furcsa vagy meglepő?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Körülbelül 4 hónapja hoztam létre egy Facebook fiókot,ami nekem úgy van beállítva,hogy az összes ismerősöm követése ki van kapcsolva.Ez azt jelenti,hogy semmit nem látok abból,hogy ki mit oszt meg,vagy helyez el a történetében,de még azt sem ha valaki profilképet cserél.Én csak a kedvelt oldalakat látom,a kedvenc zenészeim bejegyzéseit,a hírportálok megosztásit (Gamestar,IGN,OtherWorld).Néha,amikor belebotlok egy-egy ismerősömbe,akivel rég találkoztam és kérdezek róla ezt-azt,meglepődötten néz rám,hogy de hát ő ezt kiposztolta a Fb-ra és én hogy nem láttam. Kollégáknál szintén.Elkezdték mondani,hogy nem láttam,hogy a terhes kolléganőm férjhez ment,fent van Fb-n. Mondom,nem nem láttam. És értetlenül néznek rám,amikor elmondom,hogy nekem minden ismerősöm követése le van kapcsolva. Maximum akkor látom Xy bejegyzését,ha konkrétan rákeresek a profiljára és megnézem. És néznek rám,amikor ezt elmondom,hogy nekem így van a fiókom beállítva....Nem értem,hogy ezen mi olyan meglepő.Nem hiszem,hogy én volnék az egyetlen,akinek így van beállítva a fiókja.
2021. jan. 9. 15:18
 1/1 Metionin ***** válasza:
Nekem is hasonló, annyi hogy én pár ismerősöm követését meghagytam mert tetszenek a posztjaik. De a 90%-ukét nem látom, nem is érdekel.
2021. jan. 9. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!