Nem furcsa hogy egy osztálytalálkozóra meg se hívtak és utólag tudtam meg? Nem úgy van értelme ha minél többen ott vannak?
Összefutottam X osztálytársammal véletlenül és megkérdezte hogyhogy nem voltam találkozón. Milyen találkozón. Hát akkor derült ki hogy hónapokkal korábban volt.
Fenn vagyok a facebookon állítólag ott szervezték. Én semmi infót se kaptam róla nyilván nem véletlenül.
Nem úgy van értelme egy ilyennek ha minél többen mennek? Úgyse megy el mindenki, van akit el se lehet érni de ha már a meghívás szintjén is szelektálunk....
"a tény az tény marad."
csakhogy én nem a tényre vagyok kíváncsi mert az evidens hanem az OKRA.
"aszociális/stréber/irritáló voltál."
20 évvel ezelőtt? Lehet. Na de mit számít az ma már? 20 éve érettségiztem.
Hát nem tudom, adtál valamelyikőjüknek valamiféle barátságos jelet magadról? Hogy legalább tudják, hogy megváltoztál?
Nekünk még nem telt el 20 év, de kb. kizártnak tartom, hogy ezek az emberek jobbra forduljanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!