Nem furcsa hogy egy osztálytalálkozóra meg se hívtak és utólag tudtam meg? Nem úgy van értelme ha minél többen ott vannak?
Összefutottam X osztálytársammal véletlenül és megkérdezte hogyhogy nem voltam találkozón. Milyen találkozón. Hát akkor derült ki hogy hónapokkal korábban volt.
Fenn vagyok a facebookon állítólag ott szervezték. Én semmi infót se kaptam róla nyilván nem véletlenül.
Nem úgy van értelme egy ilyennek ha minél többen mennek? Úgyse megy el mindenki, van akit el se lehet érni de ha már a meghívás szintjén is szelektálunk....
Nem akarták hogy ott legyél, nem kíváncsiak rád. Gyakran a régi klikkek állnak össze ilyenkor és akit anno nem bírtak, azt ugyanúgy kiközösítik, nem fogják fel hogy időközben mindenki felnőtt és a korábbi stréber/lúzer/anyámtyúkja ma már lehet hogy pont jó fejnek tűnne a szemükben.
Amúgy én is így jártam, egy szakra jártunk 2 volt osztálytársammal, a 3 emberből az egyiket meghívták, kettőnket nem és nem is tudtunk róla csak utólag láttuk a szaktársunkat bejelölve a képen ahol valami fancy étteremben ültek a 10 évvel fiatalabbra vakolt oszi körül :D őszintén szólva nem fájt a szívem utánuk, azóta se tudok róluk semmit de nem is érdekelnek.
Ha le leszek pontozva, ha nem, én a kérdező mellett állok.
Ha már valaki osztálytalálkozót szervez, annak igenis illik meghívnia minden volt osztálytársat, mindent megtenni azért, hogy értesítse őket. Elvégre lehet, hogy akit régen nem csíptek, akár érthető okból is, x év után igazán kaphatna ő is esélyt, hogy találkozzon a többiekkel, ha akar, hátha megváltozott jó irányba.
Aki szelektálja a volt osztálytársait a meghívásban, az ne szervezzen osztálytalálkozót, vagy ne annak szervezzék, hanem egy baráti összejövetelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!