Én vagyok ennyire furcsa, vagy a körülöttem lévő emberekkel van a probléma?
Szakközépiskolába járok, ez az utolsó évem. A 3 év alatt nem sikerült egy hosszantartó barátságot sem kialakítanom senkivel. Sokszor elég magányosnak érzem magam azon a helyen.
Ők buliznak, cigiznek, isznak stb..
Persze én sem vagyok egy szent lélek, cigizem (sajnos láncdohányos vagyok már 4 éve) és ittam is már, de nekem nem ez az élet.
Nem azzal van a bajom, hogy ezt csinálják, hanem azzal, hogy szinte folyton a buli és a pasik a téma. Lehet ebben a korban ez a normális, de én ennek pont az ellenkezője vagyok.
Nekem a szüleim elég szigorúak, és más nevelést kaptam. Ezt persze nem érzem hátránynak, csak mikor mesélnek, úgy érzem ezek a dolgok teljesen kimaradnak az életemből. Viszont másrészről pedig már nagyon unom a témát. Én vagyok elfogult és kőkori, vagy ők csinálják rosszul valamilyen szinten?
17 éves, lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!