Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi okbol tesznek fel kozossegi...

Mi okbol tesznek fel kozossegi oldalakra nagy, fedetlen hassal kepeket a terhes anyak?

Figyelt kérdés

Szepek, szepek a kismamafotozasos kepek peldaul, de otthonra az albumba, nem a nyilvanossagnak. A szobaban keszitett kepeket hagyjuk is...

Oke, hogy jajj de nagy a boldogsag, de ez egy tok intim dolog. Meg meg se szuletett a baba, de mar fent van facebookon😂

2021. jan. 13. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kérdező, alapvetően egyetértek veled abban amit a kérdésben megfogalmaztál, de sok válaszolóval aki a pártodat fogja már nem.

-Ahogy te is szóvá tetted, egy anyát aki látszólag is örül a kisbabának nem felcsinálnak, felcsinálni maximum egy prostituáltat lehet, legalábbis nekem ez jut eszembe a szóról.

-Aki képeket csinál az nem lesz rosszabb anya annál mint aki nem csinál.Ő neki is ugyanúgy a legfontosabb a gyerek egészsége és a komplikáció nélküli terhelés, ugyanúgy szereti azt a gyereket.

-Attól még, hogy a kép nem közösségi oldalra való, az magában nem tesz senkit rosszabb emberré, hogy nő marad, csinos marad és jól érzi magát a bőrében terhesen és anyaként is, nem azért mert "ez neki a legfontosabb a gyerek helyett" hanem mert az önbecsülésnek, a magabiztosságnak és nem utolsó sorban a testi-lelki egészségnek is jót tesz ha ilyenkor sem ereszti el magát.

2021. jan. 13. 16:55
 62/65 A kérdező kommentje:

60

Nem paraszt aki felrak, max magamutogato, unatkozo stb, de azt a szot hasznalni, hogy teherbeb*****k valakit, na az eleg paraszt

2021. jan. 13. 17:02
 63/65 A kérdező kommentje:

61

Igen, attol, hogy valaki terhes termeszetesen nem kell elhagynia magat, de onmagaban ettol meg nem hiszem, hogy posztolni kell rola. Nekem terhesen volt a legjobb alakom, amugy tok vekony vagyok, megsem posztoltam soha terhes kepet.

Nem mondom, hogy aki kepeket rak fel neki nem a gyereke a legfontosabb, egyszeruen nem ertem miert kell nagy fedetlen hassal kepeket nezegetnem facebookon:(

2021. jan. 13. 17:05
 64/65 anonim ***** válasza:
32%

Akkor a dagadt hájas hurkás zsirpacnik se rakjanak ki képet magukról ahogy szétfolyva pozolnak 😅

Amúgy nem értem szerintem gyonyoru kismama képeket szoktak kirakni én legalább is csak igényes szép képeket lattam nekem tetszettek pedig én is nő vagyok és nekem nem lesz gyerekem

2021. jan. 13. 18:41
 65/65 anonim ***** válasza:
67%
A zsírpacnik is kapják az oltást rendesen, ha megérdemlik, azok is mindig fel vannak háborodva. Mindenki azt tegye ki, amiért hajlandó elviselni a kritikát.
2021. jan. 13. 18:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!