Csináljak maguknak a támadási felületet. Aztán meg ha kiteszik őket trash oldalakra hogy "terhes anyuka, b.sznád?" ki vannak akadva, mint a taxi óra. Pedig ha lenne egy kis esze, számításba vehetné, hogy nem csak a jó akarók fogják látni, amit kitesz.
2021. jan. 13. 13:50
42/65 anonim válasza:
Mert manapság mindenki minden xart kényszeresen posztol, a reggelijétől kezdve, cipőjén, seggén, kiskutyáján keresztül bármit és epedve várja rá a lájkokat. Sokan már-már "felnőttfilmekbe" illő képeket is megosztanak, ahogy családi fotókat is, az esetleges következményeket teljesen figyelmen kívül hagyva.
A másik oka pedig az, hogy van aki az égvilágon semmit sem ért el az életben, személyisége, hobbija stb. nincs, ezért élete nagy teljesítményének tartja, hogy felcsinálták. A teljesítményeket meg ugye posztolják a jónépek.
2021. jan. 13. 13:58
43/65 anonim válasza:
Nekem sajnos nincs gyerekem, de szerencsére facebookom se. De ha születik gyerekem, akkor se mutogatnám boldog-boldogtalannak. Csak a családnak, barátoknak, de nem facebookon és effélén, mert, ahogy mondtam, az nincs és nem is lesz.
2021. jan. 13. 13:59
44/65 anonim válasza:
Like-vadászat. Egyébként valaki érvelt itt a bikinis képpel...hát én azt se biztos, hogy kitenném.
Egyébként én eleve nem értem a kismama fotózást se. A nagy has természetes velejárója, persze, de ettől még nem kifejezetten szép. Most az a divat, hogy mindent közzé kell tenni. Sokan meg birkák.
Amúgy én jók szoktam derülni rajta, mikor kövérek töltenek fel kismama fotót magukról, és csak annyit látni rajta, hogy az eddig is meglévő hurkáikat, amiket eddig próbáltak lecsalni a képről, most ölelgetik. :')
2021. jan. 13. 14:02
45/65 anonim válasza:
Jogos a kérdés. Mondom ezt úgy, hogy én is babát várok. De nem fogok elmenni fotózásra és nem is fogom kitenni sehova. Én pl a bikinis képeket se értem miért rak ki valaki. Van köztük ami tényleg szép de a legtöbb közönséges. Ugyan így a terhes fotók. Csinalja valaki ha szeretné de szerintem sem tartozik senkire sem, mint ahogy a magzat mázos fotók sem.
2021. jan. 13. 14:09
46/65 anonim válasza:
Engem nem izgat. Nem szeretem a gyerekeket, nem is akarok, de nem zavar, ha valaki akár a micsodájáról tesz képet. El tudom kerülni. Még úgy sem zavar, hogy a terhes has szerintem kegyetlen undorító, ahogy feszül, eres, és mozog benne a kölyök... horror az egész.
2021. jan. 13. 14:10
47/65 anonim válasza:
Amúgy nekem pl van olyan ismerősöm akinek nagyobbak a gyerekei de kirak olyan képeket ahol vajas/habos arccal, kinyújtott nyelvvel vigyorognak a gyerekek, én pl ezt sem értem miért jó. Nem lennék meglepve ha pár pedo az ilyen képekre élvezkedne.
2021. jan. 13. 14:17
48/65 anonim válasza:
47
Ez eszükbe se jut..ismerősöm a fürdős,habos de pucér, 3 éves kislány unokáját tette profilképnek... darkweben mar gondolom nyálaznak a kaleta félék..
Az én fiam mindjárt fél éves,sokan azt se tudják,hogy létezik. Sehol semmi róla. A család látja,fotók készülnek nekünk,neki.
2021. jan. 13. 14:27
49/65 anonim válasza:
Hát igen de az a durva, ha mondja az ember akkor megsértődnek és elkezdenek vádaskodni, hogy én is biztos erre gerjedek mert normális embernek ilyen nem jut eszébe... hááát oké... sajnos ez a beszélgetés tényleg így történt meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!