Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi okbol tesznek fel kozossegi...

Mi okbol tesznek fel kozossegi oldalakra nagy, fedetlen hassal kepeket a terhes anyak?

Figyelt kérdés

Szepek, szepek a kismamafotozasos kepek peldaul, de otthonra az albumba, nem a nyilvanossagnak. A szobaban keszitett kepeket hagyjuk is...

Oke, hogy jajj de nagy a boldogsag, de ez egy tok intim dolog. Meg meg se szuletett a baba, de mar fent van facebookon😂

2021. jan. 13. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
72%

“ Vagy az zavar hogy valaki terhesen is jobban néz ki mint te ?”

El tudom képzelni milyen szép egy kifordult köldök...

Ne legyünk már álszentek. Gyerekből is a saját szép. Más pulyáját meg pont lexarom. Ugyanúgy ahogy a 80 éves mammer fonnyadt melle nem érdekel, úgy a leendő kismama kiguvadó köldöke sem, még ha neki ez a legszebb szakasz az életében, akkor sem.

2021. jan. 13. 12:42
 12/65 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem is szörnyű, gyertek rám ősanyák. Sok nárcisztikus ember, azt hiszik hogy akárkit is érdekelni fog. Közben annál többet úgy sem érdekel őszintén, akiknek személyesen is megmutatnák. A többi ember meg nyomja a pörgető likeot rá és ennyi.

Nyilván várja a pozitív visszajelzéseket, mert ha "nem érdekelné a vélemény", ki sem rakná.

2021. jan. 13. 12:43
 13/65 A kérdező kommentje:

6

Nagyot neznel, ha feltoltenem ide, hogy neztem ki terhesen.😅

2021. jan. 13. 12:44
 14/65 Thispain ***** válasza:
30%

Mert miért ne? xD

Amúgy szerintem vagy a #9(12:35), vagy a #10(12:38) által leírt ok lehet a leggyakoribb szerintem.

2021. jan. 13. 12:45
 15/65 anonim ***** válasza:
77%
6-os látszólag rajtad kívül itt senki sem fusztrált 😅
2021. jan. 13. 12:45
 16/65 A kérdező kommentje:
A masik amit a sajat szememmel lattam, szuloszobas magzatmazas kep. Komolyan majdnem hanytam😀
2021. jan. 13. 12:48
 17/65 anonim ***** válasza:
89%
Mert azt hiszi, hogy ami neki fontos az másnak is, közben senkit az ég világon nem érdekel, csak ezt nem tudja felfogni.
2021. jan. 13. 12:49
 18/65 anonim ***** válasza:
82%

Mert

1. azt hiszik, bárki kíváncsi rájuk

2. semmi nincs az életében, amivel büszkélkedhet, csak azzal, hogy sikerült szexelnie

Sajnos a sok udvarias rokon lájkolgat meg kommentel, adva alá a lovat, de közben a hátuk közepére nem kívánják. Főleg, hogy az ilyen emberek tesznek ki minden második nap képet a "babócáról".

És igen, teljesen más egy terhesfotó, profi fotóssal, mint egy otthon ellőtt kép. :D

Megoldás: kövesd ki ezeket az embereket, én is mindenkivel így tettem, mert nem szeretném, ha gyerekfotók özönlenék el a hírfolyamomat. Nekem nem lesz, random ismerős gyereke meg nem érdekel.

2021. jan. 13. 12:51
 19/65 anonim ***** válasza:
94%

Én is sajnos láttam már olyan képeket, hogy majd' magam alá hánytam. Durva hogy valakinek mennyire nincsenek gátlásai ilyen szempontból.

Tegye ki, de az a durva, hogy mennyire nem tudják elviselni, ha valakinek nem tetszik, vagy gáznak tartja. Ilyenkor nem értem, miért gondolja hogy ez mindenkinek tetszeni fog. Valakik olyan álomvilágban élnek, hogy minden pozitív komment igaz, minden kritika egy rosszindulatú irígy.

2021. jan. 13. 12:53
 20/65 anonim ***** válasza:
100%

18-as, nekem is volt ilyen imserősöm.

Amint megszületett a kisfia, MINDEN ÁLDOTT NAP posztolt a gyerekről, de full indokolatlan, érdektelen dolgokat. Nálam az verte ki a biztosítékot végleg, mikor az volt a posztja, hogy "Képzeljétek, ma átvettem egy csomagot, és Zsombi rámosolygott a postásnénire!! :) :) "

2021. jan. 13. 12:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!