Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi okbol tesznek fel kozossegi...

Mi okbol tesznek fel kozossegi oldalakra nagy, fedetlen hassal kepeket a terhes anyak?

Figyelt kérdés

Szepek, szepek a kismamafotozasos kepek peldaul, de otthonra az albumba, nem a nyilvanossagnak. A szobaban keszitett kepeket hagyjuk is...

Oke, hogy jajj de nagy a boldogsag, de ez egy tok intim dolog. Meg meg se szuletett a baba, de mar fent van facebookon😂

2021. jan. 13. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:
20 😂😂😂 Pedig ha Zsombi mosolyog, azt meg kell osztani. Kovire jon a Zsombi bekakilt, leette magat..😅
2021. jan. 13. 12:58
 22/65 anonim ***** válasza:
89%
20as, ezek tipikusan azok az anyukák, akik többet nem tudnak felmutatni az életben. Nincs más dolog, amit megtudna magáról osztani. Mint amikor valaki kiteszi a napi menüt, meg mit sütött éppen. Bár még abban is több fantázia van, azért a sütés-főzéshez kell némi tehetség, ügyesség.
2021. jan. 13. 12:59
 23/65 Metionin ***** válasza:
77%
20. Én automatikusan kikövetem ha valakinek gyereke lesz, pont emiatt :D
2021. jan. 13. 13:03
 24/65 anonim ***** válasza:
89%
Én pl. már azon csodálkozom, ha valaki a reggeli első szrásáról nem tesz fel képeket mindennap. A magamutogatás a cél a legtöbb esetben, a "nekünk ez mekkora boldogság, amit az egész világgal tudatni szeretnénk" című indokkal.
 25/65 anonim ***** válasza:
80%
Így van, ez azoknál jellemző, akiknek se hobbijuk, se hivatásuk, se semmi sikerélményük, teljesítményük nincs az életben, ezért azt erőltetik, hogy a szülés a legnagyobb dolog a világon, ami nem igaz, felnevelni egy értékes embert az teljesítmény, leszülni nem az, ha tetszik ha nem.
 26/65 anonim ***** válasza:
23%
régen egy prűd világban éltünk ahol nem volt szabad semmit mutogatni, ez volt 200 évvel ezelőtt. Most meg ha valaki meztelenül feltesz egy képet magáról akkor azt nem kell szégyenlnie de ha valaki a gyermekáldás örömét akarja megosztani a kedves közösségünkkel az már fúj? a szex teljesen rendben van ameddig nem lesz abból gyerek? elárulok neked valamit, nem csak a nagyhasú nőket kúrták meg jól. emberek vagyunk és nem tárgyak, a szaporodás teljesen természetes dolog és sose ettől kéne óczkodni, és undorítónak nevezni. ne akarjunk kihalni mi magyarok!
2021. jan. 13. 13:04
 27/65 anonim ***** válasza:
37%
Azért amiért valaki szereti megosztani a családi képeket is. Elvégre a terhes fotón ott az anyuka és a baba a pocakban. De amúgy sose értettem hogy miért van erről ennyi kérdés ki mit miért tesz ki. Kérdező te miért nem teszel ki képet az ebédedről vagy a nyaralásodról? Nyilván mert nem akarsz. Valaki meg akar és ki is tesz. Szerencsére nem vagyunk egyformák
2021. jan. 13. 13:06
 28/65 anonim ***** válasza:
87%
Mert idióta lájkvadászok, tombolnak a hormonok és a kismamák nagy része azt hiszi az egész világ akkörül forog, hogy gyerekük lesz, holott az emberek nagy része pont leszarja.
2021. jan. 13. 13:07
 29/65 anonim ***** válasza:
35%
Mert nekik az tetszik. Engem jobban zavar amikor valaki politikai baromságot oszt meg, menhelyes kutyát vagy valami idiota memet
2021. jan. 13. 13:08
 30/65 Metionin ***** válasza:
80%
26. De, az is gáz amikor egy nem terhes személy rakja ki a mellét/fenekét/meztelen testét. Az ilyen képeket szerintem tartogassa mindenki privátban a párjának vagy a családjának. Lehet már külön családi csoportot is létrehozni. Nem a munkatársak, ismerősök vagy a volt csoporttársak hírfolyamába való.
2021. jan. 13. 13:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!