Mit szóltok hogy annyi a szilveszteri buliknak? 8 órás kijárási korlát marad, 10 fős korlát marad, minden köztéri és szórakozóhelyes bulinak ezzel ANNYI?
"Biztos lesznek illegál partyk itt Budapesten."
Tuti lesznek. egy kocsmát nemrég zárattak be 60 napra tiltott összejövetel miatt 8h után.
És mit jelent ez a 60 nap neki? A halált. Mert csődbe megy és soha többet nem nyit ki.
Remélem még utoljára nagyot szakított az illegál partyjával.
Én kösz jól vagyok úgy is hogy nem járok sehova. Főleg nem "illegál partyra"
most ha valakinek az egy program hogy beb**ik hát hajrá.
Idén kicsit nehezebb lesz, legalábbis a körítés elmarad.
"És mit jelent ez a 60 nap neki? A halált. Mert csődbe megy és soha többet nem nyit ki."
Amúgy se nyithatna ki kb. márciusig. :'D
Engem nem nagyon érdekel amúgy, a karácsonyt évek óta kettesben töltjük párommal, családhoz max. ebédelni megyünk el. Viszont jól esett ketten sétálgatni a tök üres városban este 10-11 körül, de majd megnézem, ki lesz szolgálatban aznap este. Vannak jó ismerőseim. :)
Szilveszterkor meg mi is elmegyünk egyik ismerősünkhöz. Fogalmam sincs, hányan leszünk, de 15-nél többen eddig se voltunk. (Költői kérdés: mit csinál majd Lakatos Ájfónhét és nemes családja, ahol 13-an vannak - többé-kevésbé - testvérek?)
Mellékesen jó szánalmas életed lehet, kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!