Meddig maradtál fent szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Sokáig petárdáztak. Filmeket néztem 3-ig. Nálad?jan. 1. 14:31
A kérdező szavazást indított:
Le se feküdtem
8 kor ágyba
5 kor
3 kor
1-2 kor
évféli koccintás után egyböl
előtte
58 szavazat
2/17 anonim válasza:
10kor aludtam el...
Nem vagyok a bulizós-részegedős réteg, se nem a virrasztós
3/17 anonim válasza:
Valamikor hajnali egy előtt nem sokkal aludtam el.
6/17 anonim válasza:
1:20 körül haza értem a kis baráti szilveszterezésből, aztán tusolás után egyből be is aludtam kb.
7/17 anonim válasza:
1.30 körül vége lett a házibulinak, de még 2.15-ig röhögtünk. :-)
36/F
8/17 anonim válasza:
Csak 1 ig. Sajnos hamar álmos leszek, bármennyire is fenn akarok reggelig maradni, nem tudok. 1-ig is nagyon nehezen maradtam fenn.
9/17 anonim válasza:
Kb 5-ig, nem sokkal előtte értem haza, itthon még fent voltam picit. Már 3 körül elkezdtünk taxira vadászni, csak nem igazán lehetett találni, szóval kicsit tovább maradtunk a barátainknál, mint terveztük. (Ráadásul kettő is kellett, mert két totál másik irányba lakunk a többiekkel.)
10/17 anonim válasza:
koccintást is félálomban toltam. Előtte éjszaka csak 4 órát aludtam, szóval sok volt a több mint 20 óra ébrenlét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!