Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet valakivel végleg...

Hogyan lehet valakivel végleg kibékülni aki elhiszi a hazugságokat rólam?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel mindig összeveszünk, kibékülünk, lassan egy éve ez megy. Nem tudunk egymás nélkül élni, de egymással se, mert ő mindig vádol azzal hogy megcsalom, a pletykáknak hisz. Rólam sajnos mindig kitalálnak valami hazugságot. Olyan jó lenne ha ennek a mizériának ebben az évben végre vége lenne.

jan. 1. 07:47
 1/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy rolam egész életemben hazudtak rosszakarók annak az embernek akit épp szeretek. Nem tudom ennek hogy lehetne véget vetni?
jan. 1. 07:50
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Pszichológus segítsen a nulla önképeden és kapcsolat függőségeden.
jan. 1. 07:54
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
így van kérdező, legyél te is valami antiszoc selejt, aki élete végéig kizárólag egyedül él, 0 gyerek, család, minden, akkor hitelesen írogathatsz te is itt a gykn-n, ki miért beteg, mert "kapcsolatfüggő"
jan. 1. 08:22
 4/7 A kérdező kommentje:
pont ez az én sose tudnék egyedül élni.
jan. 1. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#3: Te azt javaslod, hogy legyen egy kapcsolatban élő selejt, aki minden reggel hálát ad a partnerének, mert újra megalázhatja? Komolyan nem látod a fátol az erődt?

Családos emberként írom ezt, szóval baromira félrement a válaszod.

#4: nem is kell, ugyanakkor tudatosítsd magadban, mi ennek az ára.

jan. 1. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Aki a pletykákra ad meg annak akar hinni az nem szeret.

Az én párom is féltékeny tipus.

De az elején elmondtam neki hogy nekem rossz hírem van, akiket elutasítottam, mind azt terjeszti, mekkora r.banc vagyok(merthát sérült az egojuk hogy velük nem állok le), és ahogy elkezdtünk járni is sorra betalálták őt és szét akartak minket szedni állandoan engem neki lejáratni, de nagyon sok csaj is van aki a rányomul és azok is állandoan engem kv-znak le irigységből mert engem választott, aztán a kidobott exekről nem is beszélve.

Ő nekem speciel azt mondja senki nem érdekli akármit is mond. Es amikor csajok kv-znak is neki le csak kiröhögi őket es otthagyja a p.csába.

Ha ismerősei mennek rá engem alázni akkor azonnal felhív hogy tisztázzuk kinek van igaza mert meg akar védeni, mondjak el neki mindent.

Stb.

Aki viszont hagyja hogy pletykák ill mások szedjenek titeket szét az nem is akar alapbol veled lenni se nem is szeret hanem pont kapóra jön neki az hogy van akkor indoka kidobni. Ezzel meg leplezve azt hogy enélkul se kellenél neki.

jan. 1. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

Az új évben kezdd el a pszichoterápiát. NINCS más megoldás

Alkalmatlan vagy a kapcsolatokra, nincs önbizalmad, így más sem fog benned bízni soha.

jan. 1. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!