Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sokan vagyunk akik üresnek...

Sokan vagyunk akik üresnek érzik az életüket ?

Figyelt kérdés

Az enyém többnyire abból áll, hogy dolgozok és alszok. Ha kimozdulok itthonról akkor az a bevásárlás miatt van.

Barátaim nincsenek és elég nehezen oldódom fel új emberek között.

Más is érez hasonlóan ?

jan. 1. 15:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Bár én azért tettem az álmaimért, még ha nem is sikerült és ez ad némi enyhülést.

Viszont mi lenne, ha ennek a teljesen friss évnek a kezdetén összeállnánk akik hasonlóan éreznek, és tennénk valami jelentőset?

Vagy legalább egymáson segítenénk, akár meghallgatással.

Én nyitott vagyok egy ilyen csoport szervezésére.

jan. 1. 15:28
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Épp ezért csinálok több hobbit is, plusz kurafizok férjem mellett, hogy ne savanyodjak be.
jan. 1. 15:29
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Jelen.

29/F

jan. 1. 15:30
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Bizony az én életem is üres, mert nincsenek emberek az életemben. Nem szeretne valaki beszélgetni?
jan. 1. 15:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben igen, de én a munkámból adódóan eltávolodtam a zemberektől: elég nagy gondok vannak e társadalomban.
jan. 1. 15:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az emberek nagy része így éli meg a felnőtt életet. Csak ki mennyire őszinte magával és ki mennyire alkalmas arra hogy megfigyelje és legalább magában bevallja az érzéseit. Valakiben megfogalmazódik, valaki meg csak megéli. Aztán ki mibe menekül bele. Szerintem pont ez a legelső építőkockája annak mikor valaki egy dolog alá rendeli az életét, legyen az a munkája, gyereke vagy egy hobbi.

Ez egy veszélyes hely mentálisan. Mert bármivel ami kis "értelmet ad", kis közösséget vagy egy kiutat, azzal meg lehet vezetni az ilyen embert. Figh club is ennek a kisarkított sztoriját mutatta be. De szekták, politikai csoportok és más intellektuális ragadozók is ilyenkor tudnak legkönnyebben a saját zombijukká konvertálni.

Feltételezem 25-35 között mozogsz te is.

Megoldás? Fogalmam sincs. Szerintem senki se tudja. Ezer meg egy válasz van, attól függ melyik vallás vagy filozófia gondolkodóját kérdezed. De egyetértés nincs. Valaki azt mondja majd neked hogy segíts embertársaidon, valaki azt hogy fohászkodj istenhez, más meg azt hogy nem igazán számít az egész, menekülj bele valami disztrakcióba amíg véget nem ér a dolog.

Az igazság keresése pedig azt is felveti hogy az igazságot vagy a boldogságot tartjuk fontosabbnak. Mert mi van ha csak magunkat mentálisan megvezetett állapottal tudjuk boldoggá tenni, úgy hogy az élet szörnyű igazságairól nem veszünk tudomást.

Szóval sok sikert.

Amúgy aludni olcsó és jó móka ami a jelenlegi gazdasági helyzetben nem utolsó megoldás. És mellé mértékkel egészséges is.

jan. 1. 16:02
 7/12 A kérdező kommentje:

35 vagyok.

Az egyik fő problémám az, hogy nincsenek barátaim. Sok dolog eszembe jutna amit lehetne csinálni, hogy ne legyen mókuskerék szerű az életem de egyedül nem olyan.

Azt valószínűtlennek tartom, hogy bármilyen szekta vagy elvontabb csoport a befolyása alá tudna vonni, annál racionálisabbnak érzem magamat.

jan. 1. 16:08
 8/12 anonim válasza:
Írj rám, megpróbálok segíteni.
jan. 1. 16:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok
jan. 1. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy vagyok. Nekem még a baratok se férnének be az időmbe, mert a munka annyira leszív, hogy egy kiégett buvalb@szott zombiként nincs energiam barmilyen kapcsolat kialakítására se fenntartására...

Ez az ünnepi időszak olyan volt mint valami bemutató, hogy ja ilyen is lehetne az elet, ha a munkan kívül, meg önfenntartáson (bolt, főzés, ruhazkodás, ügyintézes stb.) kívül másra is van idő...El tudtam olvasni egy könyvet amit tavaly decemberben kezdtem el (!) Hallod, el se hiszem!

Abszurd

jan. 1. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!