Mit szóltok hogy annyi a szilveszteri buliknak? 8 órás kijárási korlát marad, 10 fős korlát marad, minden köztéri és szórakozóhelyes bulinak ezzel ANNYI?
A barátaimmal mi lemegyünk egy vidéki nyaralóba tűzijátékozni, egyelőre tizenkét ember jelzett vissza.
Abszolút feleslegesnek tartom azt a hisztériát, ami jelenleg zajlik, és már így is eleget elvett tőlem. Semmi kárunk nem lesz abból, ha összeülünk egy jót beszélgetni és együtt lenni.
" egyelőre tizenkét ember jelzett vissza."
csak egy szomszéd kell aki rátok hívja a kékeket és a 12 máris gond...
"viszont így az is elvárható, hogy szenteste és karácsonykor is maradjon a korlátozás"
marad. 99%.
meg aztán karácsonykor ki mászkál 8 után? senki.
Tekintve, hogy a környéken egy se lesz, hívja csak. Őszintén én már rohadtul unom, hogy bele akarnak szólni az életembe ilyen módon. Aki fél, szíve joga, de ne vegyék el mástól a kimozdulás bármilyen lehetőségét. Egyébként szerinted bárki megszámolná az embereket? Ha ki is jön bárki, addig leküldünk pár embert a pincébe. :D
Én mondjuk mindig szoktam, mert gyönyörű az éjszaka kivilágított városkép. Sajnos idén elmarad, de a legtöbb ember amúgy se megy aludni 20:00-kor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!