Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szóltok hogy annyi a...

Mit szóltok hogy annyi a szilveszteri buliknak? 8 órás kijárási korlát marad, 10 fős korlát marad, minden köztéri és szórakozóhelyes bulinak ezzel ANNYI?

Figyelt kérdés
Mondjuk ÉN örülök neki, amúgy sem értem mit ünneplünk azon hogy elmúlt 1 év, inkább sírni kéne.
2020. dec. 7. 15:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
23%

Inkább ez legyen, mint még egy ennél is rosszabb helyzet.

De gondolom a renitensek már készülnek...

2020. dec. 7. 15:30
 12/35 anonim ***** válasza:
73%

"meg aztán karácsonykor ki mászkál 8 után? senki."

Pl. mindenki, aki a családjától a vacsora után megy haza (ha mondjuk azonos városban, de tőlük külön él). Meg aztán az éjféli misén szinte minden templom tele van.

Amúgy szerintem helyes döntés, bár én amúgy sem mentem volna buliba, úgyhogy nem annyira zaklat fel.

2020. dec. 7. 15:30
 13/35 anonim ***** válasza:
A 10 fős korlát az mi?
2020. dec. 7. 15:32
 14/35 anonim ***** válasza:
73%

"meg aztán karácsonykor ki mászkál 8 után? senki"

Engem mar buntettek meg szenteste az ejszakai jaraton :) … en is azt hittem, hogy ilyenkor biztos nincs ellenor :P

2020. dec. 7. 15:32
 15/35 A kérdező kommentje:

". Meg aztán az éjféli misén szinte minden templom tele van."

szemforgató hazug kétszínű RETKEK akik egész évben a templom környékére se mennek, de ilyenkor mikor sokan vannak mutatják hogy ŐK AZTÁN .....

UNDORÍTÓ HAZUG MOCSKOK.

na idén ez nem lesz.

2020. dec. 7. 15:33
 16/35 anonim ***** válasza:
66%
Igazából semmiben nem érint szerencsére, mindig a nyaralóban szilveszterezünk.
2020. dec. 7. 15:35
 17/35 anonim ***** válasza:
79%

Hú, valaki feszült. XD

Tudod, másoknak van élete, amit nem szeretnék, hogy korlátozzanak.

Ateista vagyok, de papoktól hallottam, hogy a kereszténységedet és a hitedet nem az befolyásolja, hogy mész-e templomba. Ha sose mész, de a Biblia szerint élsz és igaz hited van, az sokkal többet jelent, mintha minden héten mennél ugyanezek nélkül.

2020. dec. 7. 15:36
 18/35 anonim ***** válasza:
74%
#15 hát nemtom, felénk az éjféli misén is főként az ismerős arcokkal szokott tele lenni a templom, akiket év közben is minden héten látok.
2020. dec. 7. 15:37
 19/35 A kérdező kommentje:

ez ÍGY VAN!!! annál undorítóbb és mocskosabb hogy valaki aki egész évben szarik mindenre egy évben egyszer elvonaglik a misére és előadja hogy ő hűűűűű de nagy keresztény!! Undorító!!

Az év 365 napján kell tettekben kereszténynek lenni (akár NULLA templomba járással is) és nem 1 évben 1x mutogatni magunkat.

Hányadék.

2020. dec. 7. 15:38
 20/35 anonim ***** válasza:
93%
Ez a stílus sokkal inkább "hányadék".
2020. dec. 7. 15:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!