Elítélitek a melegeket, leszbiket, biszexuálisakat, pánszexulálisakat vagy transzneműeket?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 12:52
11/25 anonim válasza:
Én is sajnálom őket mert túl sok a homofób degenerált.
12/25 anonim válasza:
Nem ítélem el, van is ilyen jó ismerősöm. Viszont azt elítélem, hogy ezt nyilvánosságra hozzák, direkt mutogatják a másságukat.
15/25 anonim válasza:
Nem foglalkozom velük.Kivéve,ha direkt provokálnak.
17/25 anonim válasza:
Én mindenkit egyformán utálok.
18/25 anonim válasza:
Nem. Engem valahogy nem tud érdekelni, hogy ki hogyan szereti a szexet, amíg mindkét fél beleegyezésével történik. Olyan furcsa, hogy valaki ilyeneken kattog, hogy most akkor a másik meleg vagy biszex és akkor fúj. Mintha az lenne a kérdés, hogy elítélem azt, aki szereti a kutyapózt, vagy azt, aki nem szeret szopni. Semmi közöm hozzá.
19/25 anonim válasza:
imádom a #17-es válaszolót xd
Amúgy meg miért ítélném el őket? Emberek? Emberek. És innentől kezdve nincs miről -beszélnünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!