Elítélitek a melegeket, leszbiket, biszexuálisakat, pánszexulálisakat vagy transzneműeket?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 12:52
1/25 anonim válasza:
Nem ítélem el.
Szánom őket, mint minden fogyatékost.
3/25 anonim válasza:
Mit kéne rajtuk elítélni? Egyrészt ha elítélem, akkor sem változik a beállítottságuk, másrészt nekem önmagában mindegy. (habár bevallom, a pánszexuális kifejezéssel ezidáig annyira keveset találkoztam, hogy még a jelentésének sem néztem utána)
4/25 anonim válasza:
És is csak sajnálni tudom őket.
Miért kéne elítélni olyasmiért bárkit, amiről nem tehet???
5/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A viselkedésük, és nem a szexuális orientációjuk, nemi identitásuk alapján ítélem meg (el) az embereket.
6/25 anonim válasza:
Én nem ítélem el őket.
Azt viszont nem értem, miért sajnáljátok őket? Tényleg komolyan kérdezem.
7/25 anonim válasza:
Nem ítélem el őket. Nem tesznek semmi rosszat.
8/25 anonim válasza:
Semmi olyat nem tesznek, amiért el kéne őket ítélni, és semmi olyat sem tesznek, amiért sajnálni kéne őket.
9/25 anonim válasza:
Nem ítélem el őket, a sajnálatot pedig nem értem.
Én max azért sajnálom őket mert , mert olyan emberek léteznek mint az 1. válaszoló.
10/25 anonim válasza:
Nem érdekelnek
Élnek dolgoznak normális életre vágynak mint bárki más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!