Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők miért csinálják ezt?...

A nők miért csinálják ezt? Miért nem írnak vissza?

Figyelt kérdés

Ha elhívok egy nőt randira, akkor megesik, hogy valamelyik még egy "bocsi, de nem"-et sem képes odaböfögni válaszul az üzenetre. Sok lánnyal randiztam már, és sok lány is utasított már vissza. Közülük sok szépen megmondta, hogy nem akar ismerkedni/nem jövök be neki/barátja van stb. És ok, le van zárva a történet. De mindig van egy-kettő, aki annyira nagy embernek tartja magát, hogy nem képes válaszolni... Pedig sokban megkönnyítené a dolgom, mert akkor megyek tovább, és nem lóg a levegőbe az egész beszélgetés, illetve nem fogok arra számítani, hogy "randitervet" készítsek az adott lánynak.

Lányok, ezt miért csináljatok? Hogy sokszor napokig, vagy soha nem írtok vissza?

2020. szept. 27. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10%

“ Szia , ez igaz? ezt nehezen hiszem el mert a jó nőknek állandóan irogatnak a pasik , bár az is igaz hogy jópár modell tipusu csaj sok pasinak nem jön be , az ilyen nagyon magas és vékony csajok .”

Nem, csak jokedvembol irtam le..... :D

2020. szept. 27. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:
14%

Mondjuk akkor mi a fenének van társkereső, ha papíron mindketten lájkoltuk egymást, összedobott a rendszer, aztán nem ír vissza, mert hát neki ötven matche van...

Én megcsömörlöttem az egészbe. Ha élőben találkozom valakivel, aki szimpatikus, akkor azzal próbálkozom, de a Tinderrel és társaival kitörölhetem.

2020. szept. 28. 11:14
 13/13 Dorci1999 ***** válasza:
35%
Mert gerinctelen jellem, és fáj neki őszintének lenni. Könnyebb neki nem visszaírni ilyen esetben. A másik érzését meg leszarják. Amúgy sajna igen a saját nemem egy picit hajlamosabb eféle viselkedésre mint a fiúk. Ilyenkor mondani kéne hogy nem jössz be, és nem lekoptatni egyből.
2020. szept. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!