A nők miért csinálják ezt? Miért nem írnak vissza?
Ha elhívok egy nőt randira, akkor megesik, hogy valamelyik még egy "bocsi, de nem"-et sem képes odaböfögni válaszul az üzenetre. Sok lánnyal randiztam már, és sok lány is utasított már vissza. Közülük sok szépen megmondta, hogy nem akar ismerkedni/nem jövök be neki/barátja van stb. És ok, le van zárva a történet. De mindig van egy-kettő, aki annyira nagy embernek tartja magát, hogy nem képes válaszolni... Pedig sokban megkönnyítené a dolgom, mert akkor megyek tovább, és nem lóg a levegőbe az egész beszélgetés, illetve nem fogok arra számítani, hogy "randitervet" készítsek az adott lánynak.
Lányok, ezt miért csináljatok? Hogy sokszor napokig, vagy soha nem írtok vissza?
“ Szia , ez igaz? ezt nehezen hiszem el mert a jó nőknek állandóan irogatnak a pasik , bár az is igaz hogy jópár modell tipusu csaj sok pasinak nem jön be , az ilyen nagyon magas és vékony csajok .”
Nem, csak jokedvembol irtam le..... :D
Mondjuk akkor mi a fenének van társkereső, ha papíron mindketten lájkoltuk egymást, összedobott a rendszer, aztán nem ír vissza, mert hát neki ötven matche van...
Én megcsömörlöttem az egészbe. Ha élőben találkozom valakivel, aki szimpatikus, akkor azzal próbálkozom, de a Tinderrel és társaival kitörölhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!