A nők miért csinálják ezt? Miért nem írnak vissza?
Figyelt kérdés
Ha elhívok egy nőt randira, akkor megesik, hogy valamelyik még egy "bocsi, de nem"-et sem képes odaböfögni válaszul az üzenetre. Sok lánnyal randiztam már, és sok lány is utasított már vissza. Közülük sok szépen megmondta, hogy nem akar ismerkedni/nem jövök be neki/barátja van stb. És ok, le van zárva a történet. De mindig van egy-kettő, aki annyira nagy embernek tartja magát, hogy nem képes válaszolni... Pedig sokban megkönnyítené a dolgom, mert akkor megyek tovább, és nem lóg a levegőbe az egész beszélgetés, illetve nem fogok arra számítani, hogy "randitervet" készítsek az adott lánynak.
Lányok, ezt miért csináljatok? Hogy sokszor napokig, vagy soha nem írtok vissza?
Mindenki tojik a másikra,a pasik is ezt csinálják.
2020. szept. 27. 15:26
2/13 anonim válasza:
Nőként írom neked, hogy ne csinálj belőle gondot!
Megpróbáltad, nem jött össze, de ilyen mentalitású nővel nem is nagy veszteség.
Tanácsolnám, hogy egy-egy ilyen nem válaszolás után már ne írj neki többet, mert gyakorlatilag a választ így is megkaptad!
2020. szept. 27. 15:27
3/13 anonim válasza:
Velem is már párszor ez előfordult ,pedig én elég jól nézek ki ,egy tanács , ami a legfontosabb hogy ilyenkor te eggyátalán ne írj többet ne kuncsorogj mert ők ezt nagyon élvezik , ennyi
2020. szept. 27. 15:30
4/13 anonim válasza:
Mert unják naponta 52x leírni. Ráadásul ha nemet mond, akkor te még a magyarázatot is vársz tőle.
2020. szept. 27. 15:44
5/13 anonim válasza:
Miguel
Szivembol szoltal
2020. szept. 27. 15:45
6/13 anonim válasza:
Ez az elsö olyan eset, amikor Miguellel egyetértek!
2020. szept. 27. 15:47
7/13 anonim válasza:
Nekem is egyet kell értenem Miquel válaszával teljes mértékben!!
2020. szept. 27. 16:45
8/13 anonim válasza:
Én akkor nem írok vissza, ha már éreztettem a másikkal valamilyen formátumban, hogy a jelenléte nemkívánatos. Van, aki ezt nem veszi észre, akkor fogom, aztán nem válaszolok, hiszen az is üzenettel bír. Ennek a "valakinek képzeli magát" dologhoz nem sok köze van. Vagy ha vmi random ember ír rám, akit nem is ismerek, akkor sem válaszolok. Nem vagyok köteles mindenkivel beszélgetni. :D Meg néha kedvem sincs magyarázkodni. Sajnos, túl sokszor kellett már viaskodnom értetlen emberekkel és meguntam, így ez lett az egyszerűbb opció.
2020. szept. 27. 18:26
9/13 anonim válasza:
Marmint, hogy random nokre irsz ra, tarskereson nem volt Match, es keszited a randitervet, es a no nem tudja, hogy te fuggoben vagy hagyva?
2020. szept. 27. 20:21
10/13 anonim válasza:
Velem rengeteg pasi csinalta ezt nokent. Mondom ezt ugy, hogy evekig modellkedtem. Szoval nem kell hozza elhanyagolt banyaremnek lenni, egyszeruen ilyen vilagot elunk. Mindenki potolhato kb. 10 perc alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!