Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják a lányok, hogy hónapokig chatelünk és az egyik napról a másikra többet nem írnak vissza?
1. Nem minden lány ilyen. 2. Ha az összes ezt csinálja veled, talán benned van a hiba. 3. A fiúk is szoktak ilyet csinálni, mégsem beszélek úgy róluk, mint te azokról a lányokról, nem általánosítok. 4. A fiúk ugyan olyan szemetek tudnak lenni, mint a lányok. ,,Nyugi, van idő!
Na és ha nem ő lesz,
A fehér lovon a nagy "Ő"!
Köcsög a férfi és köcsög a nő!" ,,Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány
De néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány" Remélem érted mit akarok mondani.
Nem lehet, hogy csak pont olyan lányokat szemelsz ki mindig, akik csak jatszadoznak a fiúkkal?
Nekem akkor szokott egyébként ez lenni (nagyon ritkán), ha olyan nyogve nyelősen megy a beszelgetes, nem erdekel annyira a fiu, de azért nem akarom ott hagyni, hátha lesz ebből valami, bírom kb 3 hónapig, es nem írok többet neki, mert egyszerűen nincs türelmem, hogy vegighallgassam, mert egyszerűen untat.
Persze,minden egyes lány ilyen volt eddig...Kivétel nélkül.Igen,az elején minden lány kedvesnek mutatja magát-pont mint most te-aztán lehull a lepel a mocskos belsőjükről.Az egyik is hosszú leveleket írt minden nap,meg találkozni akart,amibe bele is mentem volna,aztán egyik napról a másikra úgy eltűnt,mint ha meghalt volna.Persze élőben is volt próbálkozásom lánynál.Vagyis ott is a csaj futkozott mindig utánam,elérte hogy beleszeressek,aztán akkor meg azt mondta,hogy hagyjam békén..
#8 úgy beszélsz,mint ha ez szégyen lenne.Te is csak egy undorító nőcsábász vagy.Én nem játszani akarok a lányokkal.Bár ha jobban belegondolok tényleg inkább csak szexre valók,nem érdemes érzelmeket táplálni irántuk,abból csak koppanás lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!