Mit csinaljak, ha beleszerettem egy olyan fiuba, akivel honapokig csak beszeltünk?
Figyelt kérdés
Ö kerte, hogy hagyjam beken, de en nem tudom elfelejteni es mindig ra gondolok.2014. dec. 2. 10:43
2/4 anonim válasza:
Hogyha nem vagy,olyan jó csaj és mondjuk haverok,osztály társak előtt volt ez a "hagyál békén" és úgy érzed,hogy ő is érez irántad valamit akkor beszéld meg vele 4 szem közt DE ha 4 szem közt mondta pl.:facebook-on akkor hagyad békén.
3/4 anonim válasza:
Nem egészen értem, úgy beszélgettél vele hónapokig, hogy nem látott még téged személyesen? Aztán látott, és utána mondta, hogy hagyd békén? Akárhogy is volt, neked nem lett volna szabad kimutatnod, hogy érzel iránta valamit, meg kellett volna várni, amíg ő kezdeményez, ha akar. Most mást nem tehetsz, mint teljesen befejezni vele mindenféle levezést, beszélgetést, mert csak egyre jobban megalázod magad. Pár hónap után pedig biztosan el fogod felejteni, de csak akkor, ha erős vagy, és nem keresed a társaságát!!! És ha ő esetleg jelentkezne, akkor sem fogadod, mert nem érdemli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!