Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe teljesen beleszerettem nem beszéltünk még de viszont néha szemeztünk az iskolában a folyosón. Mit csináljak? Többi lent
Facebookon ismerősök vagyunk Hogyan mondjam meg neki hogy tetszik vagy hogy hívjam el randira ha el is hívom hova menjünk? Mekibe? vagy kávézóba?
Illetve mit írjak neki? mondjam meg egyből kerek perec hogy tetszik nekem ,vagy hogyan? 16/f köszi a választokat! Gondoltam hogyha összejön a randi veszek neki egy szál vörös rózsát :) Meg fizetem az ő részét is :)
Hát ha élőben nem tudsz, beszélj vele Facebookon-on (nyiván az élő jobb). Kezdj el beszélni vele, meglátod hogy viszonyul hozzád, mennyire jó az a beszélgetés.
Nem mondom hogy egyből, talán inkább a következő alkalomkor hívd el egy hangulatos helyre. A mekit felejtsd el, a vörös rózsát meg nem ajánlanám még.
Hát az az igazság ,hogy élőben azért nem nagyon tudok mert mindíg valakivel van :) És szerintetek mit kéne neki írnom ?
Azt mondjuk tudom róla hogy elvileg nagyon nyitott és szeret ismerkedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!