Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akibe beleszerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akibe beleszerettem, de nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány egy évvel idősebb nálam, már több éve ismerjük egymást egész jó viszonyban vagyunk és ez alatt az idő alatt rájöttem, hogy nagyon is beleszerettem. Hogyan mondjam el neki? Ha elhívom, akkor rögtön mondjam meg neki mit érzek vagy várjak vele.

17/f

2012. szept. 9. 12:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelmű utalásokat tegyél afelől hogy te ezt máshogy érzed, viszont az a gond, hogy ha már egyszer barátnak kezel, akkor ebből elég nehezen vagy talán egyáltalán nem tudsz kikászálódni, ezt azzal magyarázza hogy nem akar egy barátságot elveszíteni azzal hogy jártok (jó egy ideig, aztán veszekedés szakítás és nem beszéltek egymással)

De az is lehet hogy hasonlót érez irántad és akkor minden klappol.

Nehéz ügy, ezt neked kell eldöntened, és lépni, de ha eldöntötted hogy el kéne mondanod, akkor viszont add tudtára, de ne az első randin és ne rohand le így, hanem kicsit viselkedj másként, megnyerőbben, visszafogottan de mégis lényegre törően tedd meg a lépéseket.

2012. szept. 9. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!