Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért csinálják azt az emberek...

Miért csinálják azt az emberek ?ha árulok valamit neten ,hozzá írnak hogy megvan e még,és írom hogy meg.elolvassa de nem ír vissza

Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 07:49
 1/9 A kérdező kommentje:
És szinte csak ilyen majmokkal találkoztam eddig
2020. szept. 17. 07:50
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Mert annyira mégsem érdekli. Nagyon sok ilyen van, nem érdemes foglalkozni vele.
2020. szept. 17. 08:04
 3/9 anonim válasza:
85%
Mert fogyatékkal élnek.
2020. szept. 17. 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
unatkoznak
2020. szept. 17. 09:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Okostelefonon nagyon sokszor véletlenül is rá lehet nyomni így. De az ilyen Facés hirdetéseknél tényleg sokszor abszolút nem érdekli az embereket.
2020. szept. 17. 09:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert ostoba.

Ez sablon szöveg, egy gombnyomással el lehet küldeni, aztán mikor válaszolsz, már nem érdekli.

2020. szept. 17. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Erre elég könnyű véletlenül is kattintani, mert ez a face alap sablonszövege.
2020. szept. 18. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

Csatlakozva 7-eshez: egyszer rám írt valaki, hogy mi a bajom a fonalai eladásával (azt hirdette), mert hogy egy dühös fejet tettem be.

Mondom ééééén?

Megnéztem és tényleg ott volt egy dühös fej az én nevemmel. Nem győztem bocsánatot kérni (rontom itt az eladását...)

Láttam a hirdetést, mert érdekelt, mennyiért adja a fonalat, de hogy mikor és hogyan kjerült oda az a dühös fej, fogalmam sincs.

2020. szept. 18. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Meggondolta magat
2020. szept. 28. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!