Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rossz terméket kaptam, köteles...

Rossz terméket kaptam, köteles vagyok visszaküldeni?

Figyelt kérdés
Online rendeltem 14000Ft értékben, viszont a foxpost automatából amikor kivettem nem az volt benne amit vártam. így írtam emailben panaszügyintézés címmel emailt. Utána gondoltam rákeresek mit kaptam és akkor láttam, hogy amit küldtek az kb 140.000Ft értékű. Köteles vagyok visszaküldeni ilyenkor? Vagy be kell nyelniük a hiábjukat? Érdekel mit tehetek.

ma 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Te legalább (elméletben) jól jártál, nekem meg sem jött a csomagom, most a szemem borogatom, mert kiszúrták, aztán még a sóhivtal címét se mondták meg,

így nincs hova mennem.

Nem tudom mit tennék a helyedben, persze én most nem látok a méregtől.

ma 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Elvileg követelhetik, gyakorlatilag valszleg nem tudják, hogy téves terméket kaptál.

Amúgy mit vettél és mit kaptál?

ma 18:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy későn gondolkodtam tudják, hogy rosszat kaptam. 3 db funko pop-ot, és valami nagy csöcsű anime szobrot 1/7-es méretben XD
ma 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Követelhetik nyilván de szerintem nem is tudják ez a csomag hol kötött ki.
ma 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, köteles vagy.
ma 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy 1/7-es anime figura nem ér 140-et, max ha valami bontatlan, régebbi, ritka darab.
ma 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem multkor telefont hoztak veletlen... Persze egybol viszaadtam
ma 19:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!