Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a legnagyobb...

Hogyan lehet a legnagyobb vagyont felépíteni egy emberi élet alatt?

Figyelt kérdés

ma 17:33
 1/5 onkelkarl ***** válasza:
100%

Ha mondjuk a befektetések világát nézzük, időben kell elkezdeni, lehetőleg minél hamarabb, így hosszútávon szépen kamatos kamattal gyönyörű összegeket lehet keresni, lásd Warren Buffet például.

Egyébként meg nyilván egy jó adag talpraesettség, kitartás, szerencse, stb.

ma 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Saját vállalkozással, lehetőleg nemzetközi piacon.
ma 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
40%

Nekem az a terv, hogy egyetem, jól fizető meló, és átgondolt befektetési stratégia. Szerencsés vagyok, hogy a párom ugyanezt követi.

Konkrétabban: elvégeztem egy hiányszakmát 3 év alatt lediplomáztam, mellette már 2+ évet dolgoztam, így 22 évesen, mikor végeztem, br. 950k volt a fizetésem (most is ennyi, nem volt régen ez, nemsokára lesz az első éves emelés). Mivel vidéken élek, párommal közös albiban, ezért elég sok megmarad. Mondjuk 500k havonta. Meg ugyanennyi neki is. Szóval ketten együtt egy misit teszünk félre havonta. Ez egy eléggé idealizált helyzet, de mivel én is ide esem, nem irreális és szerencse sem kell hozzá.

Ezt diverz módon befektetjük a legjobb tudásunk szerint (de persze nem mi vagyunk ebben a legokosabbak és a kockázatvállalása sem ugyanaz mindenkinek stb)

Viszont mi nem spórolunk túlságosan (értsd költünk az életszínvonalunkra is, pl nem egy kollégiumi szobában vagy otthon lakunk, hanem egy elég jó albérletben és utazni is szoktunk, meg évente többször síelni)

Na de a lényeg, hogy a legjobban persze szerencsével lehet, de ha arra nem építesz, mert nem vagy őrült, akkor valamiben jónak kell lenned, amire van kereslet és eladnod magad. Aztán kicsit okosodni pénzügyi területen, hogy tudd, mi a számodra megfelelő egyensúly a befektetés és felélés közt, na meg, hogy mibe fektess, ha már van mit.

ma 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Vállalkozással. Felépítesz egy bűnszervezetet, azzal leszel a lehető legvagyonosabb.
ma 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Versenykepes tudassal
ma 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!