Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol található Magyarország...

Hol található Magyarország legnagyobb olyan területe, ahol szinte semmi emberi tevékenység nyoma nincs?

Figyelt kérdés
Olyan egybefüggő kietlen területe, ahol nincs semmilyen település, út, házak, se fák. Csak mező, vagy szántó. Ameddig az ember ellát, nincs semmi csak a puszta. ( Ezért nem a hegyes, dombos fás területekre gondoltam)

tegnap 14:42
 1/3 A kérdező kommentje:
Legutóbb egy hatalmas mezőn jártam, ami teljesen sík. Nagyon távol látszódtak csak fák, és házak. A Google térképen lemértem, hogy amerre néztem a távolba az max 1,5-2 km lehetett csak. Pedig olyan óriásinak és szinte végtelennek tűnt az a terület. Csak a természet apróbb hangjait lehetett hallani. Annyira békés és nyugodt volt ott minden.
tegnap 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen pár kilométeres körzet azért elég sok van.

Google térképen jól lehet keresgélni, nézd meg, hol van kevés szürke (beépített) terület.

tegnap 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Hortobágy, Nagyecsér környéke egy fa nélküli pusztaság, kardoskúti Fehér-tó környéke szintén pusztaság, Dévaványa környéke is nagyrészt műveletlen füves puszta.
tegnap 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!