Miért nem ismerik el sokan, hogy az egó önmagunk egyik legnagyobb ellensége? (Ez válasz az emberi gyarlóság/pusztítás okaira.)
Második válaszoló
A hozzád hasonló felfogásúak hozzák el a világ esetleges végét.
#4: a magadfajta mit hoz el ezzel a címkézéssel és uszítással?
Az én "bűnöm" csak annyi, hogy nem értek veled egyet, főleg mert semmivel sem támasztottad alá az állításodat.
Szerintem ez az egész pszichoanalizálgatás, pont hogy eteti az egodat. Ez egy módja annak, hogy többnek érezd magad másoknál.
Valaki aki tényleg fejlett érzelmileg, az empátiával fordulna a közösségéhez, nem pedig vicsorogna hogy juj milyen BUTA mindenki, és TE fogod a világ VESZTÉT okozni!!!
Ez pont az az egoista duma, amit kifogásolsz másokban.
Szerencsére én érzelmileg fejletlen vagyok, szóval szabadon kimondhatom, hogy kb semmit sem gyűlölök jobban mint ezt a fajta képmutató, önkritikamentes felsőbbrendűséget.
Mit teszel amúgy hogy jobb legyen a világ? Segítesz bárkinek is? Vagy csak tömöd a fejed ezekkel a felesleges dolgokkal hogy számon tudj kérni másokat, miközben a valóságban a kisujjadat se mozdítanád másokért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!