Miért nem tisztelik egymást az emberek? Miért tesznek alá a másiknak indokolatlanul? Miért irigyek és miért másokat okoknak a saját lustaságukból fakadó sikertelensegük miatt?
Ezen már én is annyit gondolkodtam! És ez az oldal segített abban, hogy megértsem. Ezek az emberek, akiket leírtál, nem rendes, jó családból érkeznek, senki sem tanít meg nekik normákat. Csak nőnek, mint a gomba. Aztán a sikertelenségük miatti frusztrációnak a sikeres emberek lesznek az áldozatai, hiszen ki más lehetne!
Szerintem az, akinek jók a családból hozott mintái, boldog az élete, vannak barátai, megtalálta az eszéhez és képességeihez méltó szakmát, az nem válik ilyen emberré, és tiszteli a többi embert.
Én úgy érzem, ilyen az életem, nem önkénteskedem, nem készítek popcornt (:D), de azért igyekszem nem belerúgni senkibe és normálisan élni.
De, amúgy, ha nem az életre gondolsz, hanem erre a fórumra (én vagyok az első válaszoló), akkor viszont ezzel nem kell foglalkoznod.
Nézd meg pl. a szerelem vagy a család kategóriát,milyen selejtes életű emberek "élnek" ott, miféle priviket írogatnak, miféle válaszokat. Ilyen: "dögöljön meg a családod"-féléket...de gondolj bele, egy egészséges ember kívánna egy ismeretlennek rosszat? mert szerintem nem. ezek az emberek betegek! komolyan azok, boldogtalan, frusztrált, beteg emberek.
Én komolyan félek néha attól, hogy ezek a valóságban is léteznek, mert valszeg igen...és hogy összeakadhatok velük!:(
ui: nem tudom, hány éves vagy, de ha tini, ajánlanám neked Goodlike vlogger pár videóját, amiben arról beszél, hogy 1. valakinek nem tetszik valami 2. kommenteli azt a valamit 3. egy ismeretlen embert kváz és a családját szídja és rosszat kíván neki -> tenne ilyet egy normális ember? nem, egy normális az 1. után befejezné a folyamatot!!! ha viszont valaki nem normális, nem ép mentálisan, azzal nem kell nekünk foglalkozni:)
Vajon honnan származik az a nézet, ha valaki gazdag, akkor azt kinyalta magának? Onnan, hogy ez egy létező jelenség, és bizony sok ilyen ember van.
Én szeretném megvizsgálni az érem másik oldalát is. Szóval, aki lusta, az nem kritizálhat olyan embereket, akik nem végzik jól a munkájukat? Csak azért, mert ő nem dolgozik, ezért nem nyilváníthat véleményt mások munkájának minőségéről?
Fölöslegesen meg aligha kritizál bárkit is. De ha igen, akkor tényleg egy szemét ember. Mindig van valami indok a saját nézőpontjából, amiért leszólja.
Van a mi kis falunkban egy ember, aki gyakorlatilag soha nem dolgozott az életében. Egy egyszerű ember, nem nagyképű, nincsenek a nagy emberekkel kapcsolatai. De valahogy mégis megcsinálta, hogy rokkantnak minősítsék, és évtizedek óta rokkant-nyugdíjból él (amúgy bizonyítottan teljesen egészséges, mindenki tudja róla). Nem pofázik bele semmibe fölöslegesen, tényleg egy egyszerű kis ember. Szerintem inkább tisztelet jár neki, mert bár nem akar dolgozni, de ezért cserébe beéri azzal a kevés pénzzel, amit a rokkant-nyugdíjból kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!