Az baj, ha 22 évesen "félreteszem az életemből" a nőket és a saját életemre, a karrieremre koncentrálok? Szerintetek jól döntök?
Jól teszed. Felesleges tudatosan hajtani a nőket, szórakozóhelyeken ülni, és haveroknak mesélni a legújabb hódítást.
A szerelem majd jön magától.
SOk sikert!
"Az baj,..."
Nem nem az. Persze lesz olyan, aki azt mondja majd, hogy az,de az a lényeg, hogy te mit gondolsz.
Szard le az egészet!Én nő vagyok és tudod hány évesen lettem először spontán szer...32 évesen.Addig meg szenvedtem az elvártaktól,h férfit kéne fognom stb.Demagóg f..aszság!!!!Ha itt van az ideje itt van,ha nincs,nincs,ne a h-lye külvilág szabja meg hanem te!Erőszakosan emelj a demagóg emberek és közéd gátat,én azt teszem és jó!
Ja és ne egy vén nyanyát képzelj magad elé,hanem 40 évesen még elkérték a személyim alkesz vásárláskor.De lehet,h ez az állandóan megújuló énem vetül ki.
Az ilyen szerintem sosem jön be. Ha vágysz a nők után, akkor nem tudsz erről csak úgy lemondani. Figyeld meg, pár nap múlva ugyanott fogsz kikötni, mint ahol eddig voltál.
Ösztönösen akarsz egy társat, ne mondj le erről. Amúgy meg majd jön magától, az se úgy működik, hogy "én erről lemondok".
neked kel leldöntened, melyi ka fontosabb.
de arra számíts, hogy a nők a befutott karrieredért és pénzedért fognak nagyrészt szeretni, illetve ha megtudják, hogy tapasztalatlan vagy, azért fognak kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!