Mindegy milyen zenét hallgatok mindig lesz valaki akinek nem tetszik, és idegesíti?
A szüleim, meg tesóm, mindig megszól hogy milyen zenét hallgatok már!
Eddig rapet hallgattam, most kicsit rockot, metált.
És megszólják, hogy milyen zene ez már!
A rappel az volt a bajuk, hogy nincs benne hangszer, meg csak hadarnak benne, nem is érteni mit szövegelnek!
A rockkal az a bajuk, hogy vinnyog a gitár!
Nem én kapcsolom be nekik! A szobámba hallgatom és bejönnek valamiért mindig, és akkor megjegyzik, hogy milyen zene ez??
Nem fogok fülhallgatóval hallgatni, a saját szobámba hadd halgassak már olyan zenét amilyet akarok!
Ha divatzenét hallgatnék, az tetszene az embereknek? Vagy komolyzenét, klasszikust? Vagy az se?
Mindegy milyen zenét hallgatok, mindig lesz valaki akit idegesít, aki rá mondja, hogy nem zene! ?
Olyan zenét hallgatsz amilyent akarsz. A zenével is úgy van, mint minden mással az életben: akármit csinálsz, lesz mindig olyan ember, akinek nem fog tetszeni.
De a hangerőt vedd le 197-re :D
Szerintem ne vedd le a hangerőt!Nekik a zene nem tetszik, nem az, hogy milyen hangerőn hallgatod.
Mondd ezt nekik máskor, ha elkezdenek kritizálni:
Nekem ez tetszik, had hallgassam nyugodtan!
Ez így van, mindig lesz olyan, akit idegesít.
A megoldás az, hogy úgy hallgatod, hogy ne hallják, és nem bömbölteted úgy, hogy pl az egész utca tőled zengjen (sajnos vannak ilyen szomszédaim).
Ha meg úgy hallgatod, hogy alapból csak te hallod, és direkt odamennek belédkötni, az az ő bajuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!