Gáz, hogy ilyesmit hallgatok, ez tetszik?
2014. febr. 15. 19:56
1/12 anonim válasza:
semmi sem gáz, ami tetszik és szereted hallgatni. sose mások zenei ízlését kövesd. legyen sajátod. nekem abból adódik a zenei sajátosságom, hogy mindent hallgatok, de minden stílusban. azokat emiatt nem bírok, akik fikázzák mások zenei stílusát. hallgasd azt ami tetszik, ennyi!
2/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Nálunk gimibe jó pár Iron Maiden-t hallgatót lehet látni :D Én is szeretem ezt a számot! Nincs ebben semmi rossz. ;)
3/12 anonim válasza:
A zene nem egy olyan dolog, hogy az a jó amit a többség jónak talál. Persze csak akkor ha a szám rendesen meg van csinálva (értsd úgy, ha tehetségtelen az előadó, ha rosszul van megcsinálva a zene), de onnantól kezdve az a te dolgod mit hallgatsz.
4/12 1112 válasza:
Gáz-e, hogy tetszik valami, hogy azt érzed, az jó neked, és fel is vállalod?? :D Na, ezt gondold át mégegyszer:D:D:D NEM GÁZ, HA AZT HALLGATOD, AMIT SZERETSZ. Hogyha azt, amit belinkeltél, azért hallgatod, mert tetszik, szereted, akkor az nem gáz. Azonban, hogyha valamit divatból hallgatnál, (csak mert mások azt mondják, jó, neked meg alapból nem tetszik) az durva lenne.
5/12 anonim válasza:
Miért lenne gáz az,hogy normális zenét hallgatsz?
6/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltálán nem gáz sõt... Nagyon jó a zenei ízlésed :) én is ilyesmi zenét hallgatok , a szüleim is , a testvérem is :P Apum volt élõ Iron Maiden koncertre :P
7/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem :D ne törődj a mai tizenévesekkel XD
8/12 anonim válasza:
Dehogy gáz. Sőt. :) Június 3-án gyere koncertre!
9/12 anonim válasza:
Szerintem sátánisták, de dönts a saját ízlésed szerint
10/12 anonim válasza:
9-es miért lennének sátánisták?
Mert rockzene?
Miért keveri mindenki össze a sátánistákat az ördög imádókkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!