Szerintetek gáz a Muse-t hallgatok és tetszik? 14/L
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik minden számuk, de az osztályban felslsz vagy merszeztünk és azt a kérdést kaptam, hogy mi a kedvenc együttesem. Én meg elmondtam és azóta folyton cikiznek, hogy de béna, meg hogy ez metalica és én lány vagyok stb... Egyik ismerősöm is kérdezet hogy mit szoktam hallgatni, és neki is megmutattam, és közölte, hogy ez nem illik hozzám... Szerintetek is gáz? (nem vagyok gót se emós...)2013. okt. 20. 09:29
1/9 anonim válasza:
De szeretem ezeket a kérdéseket... Figyi ha neked tetszik, hallgasd. Ha a környezetednek nem tetszik az az ő bajuk. De most komolyan ha itt azt a választ kapnád, hogy igen ez nagyon gáz, akkor nem hallgatnád többet? Vagy mi??
2/9 anonim válasza:
Jesszus!!! Dehogy! Legalább nem béna 1D-t meg justin bieber-t hallgatsz mint a legtöbb mai 14 éves kiscsaj. ne érdekeljen mások véleménye. Ha neked ez tetszik akkor hallgasd azt. :) és ha megint beoltanak akkor mondd azt semmi közük hozzá h mit hallgatsz .
3/9 anonim válasza:
Dehogy gáz. A Muse egy nagyon jó együttes,talán az egyik legjobb angol együttes. Én is szeretem őket hallgatni.
4/9 anonim válasza:
A Muse egy jó együttes, és egyáltalán nem metál, hanem alternatív rock, az osztálytársaid nagyon el vannak tévedve. Sokkal jobb, ha ilyeneket hallgatsz, mintha te is az ilyen felfújt, zeneileg nulla sztárokért lennél oda. Amúgy az sem ciki, ha egy lány metált hallgat, miért ne tehetné? 17/f
5/9 anonim válasza:
Neked van jó zenei ízlésed. Az én ismeretségi körömben ezeket a Rihanna, Justin Bieber szintű zenéket gáz hallgatni. Válts társaságot. Aki szereti a Muse-t, az csak jófej lehet! Amúgy közöld velük, hogy a Muse köszönő viszonyban sincs a Metallica zenéjével :D
6/9 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy nem alakíthatod úgy az egész életedet, hogy azon görcsölsz, hogy a környezeted mit gondol rólad. Így sosem leszel igazán boldog.
7/9 anonim válasza:
Az a gáz, akinek nem tetszik a Muse. Vállald önmagad, és hallgasd azt, ami tetszik. Én is lány vagyok és imádom a hörgős-screamelős metál számokat. Miért ne hallgathalna egy lány kemény zenét? Ráadásul a Muse még csak keménynek se mondható, rengeteg pop-osabb számuk van (pl.: Madness)
8/9 anonim válasza:
Én megértelek.
13 éves vagyok és a kedvenc bandám. :)
De az új album nem sikerült túl jóra.
De ettől függetlenül imádom őket!
És végre van egy velem egykorú aki szereti a New bornt,SMBH-t,Knight of Cydonia-t és sok más MUSE számot! :D
9/9 anonim válasza:
Szia!
Ne foglalkozz velük. Én 13 éves vagyok és mindenki szerint édi-bédi aranyos lány, mégis rockot hallgatok, köztük Muse-t is. Az elején furcsállták, hogy pont én, de utána megszokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!