Az baj, ha 22 évesen "félreteszem az életemből" a nőket és a saját életemre, a karrieremre koncentrálok? Szerintetek jól döntök?
Figyelt kérdés
Eddig még sosem volt barátnőm és szinte már kezdtem depresszióba zuhanni ez miatt. Szó szerint megbetegítettek a gondolatok,hogy mi a francért nem vagyok sikeres a nőknél,miért nincs barátnőm,stb. Nem tudtam másra koncentrálni,megbélyegezte a napjaimat. Aki ugyan ebben szenved,az el tudja képzelni. Mielőtt végképp végem lett volna, eldöntöttem,hogy "kirakok egy STOP táblát magam elé",megálljt parancsolok a rossz gondolatoknak. Ki akarom egy időre iktatni szinte teljesen a nőkről való gondolataimat,mert tönkre teszik az életemet. Lehet durván hangzik,de így van. Na és itt jön a képbe,hogy miért akarom "kizárni" a nőket egy időre a fejemből. Most jelenleg elkezdtem egy közös vállalkozást a családdal,ami egyenlőre jól halad a felé,hogy a későbbiekben akár egy komolyabb üzemmé nőlje ki magát. (Természetesen az alapoktól építgetjük fölfelé,de később magam kell,hogy csináljam majd,vagy társ segítségével). Ha továbbra is erősen azon rágnám magam,hogy mi a francért nincs még barátnőm,akkor tuti rámenne erre a dologra is,tuti elvenné a figyelmemet. Így nyugodtabbnak érzem magam,hogy csak a feladatomra koncentrálok,hogy kitanuljak mindent. Nem a nőkön gondolkozok,nem rágódok,nem érdekelnek ezentúl,hogy más hány csajjal szaladgál,mennyivel feküdt le,stb. Szóval nagyon röviden és tömören ez lenne a történetem.2014. júl. 23. 21:31
11/17 anonim válasza:
Szerintem nem baj, hogyha most másra koncentrálsz. Legalább nem kínzod magad hülye gondolatokkal, amik alaptalanok. Viszont, ha az évek során, vagy akár 1hónap múlva betoppan egy potenciális jelölt az életedbe, akkor őt is figyelmen kívül hagynád? Mert az szerintem nem jó. Szerintem ne rágódj a nőkön, de ha az utadba kerül egy olyan illető aki megfog, akkor azért őt ne szalaszd el! Hajrá!:)
20L
12/17 A kérdező kommentje:
Az a "veszély" jelenleg nem fenyeget,hogy egyszer csak úgy betoppan valaki.:) Természetesen,ha úgy alakulna,akkor nem hagynám figyelmen kívül,de mondom erre kicsi az esély nagyon. Jelenleg most mindentől fontosabb az,hogy rendbe tegyem az életemet és a későbbi megélhetésemet is bebiztosítsam.
2014. júl. 24. 17:45
13/17 anonim válasza:
Nő van sok, de munkalehetőség nem igazán, tehát jól döntöttél, hogy a karrieredet építed inkább, csajozni később is lehet. <32/F Egy agglegény>
14/17 anonim válasza:
Azért ne maradj egyedül, majd eljön mindennek az ideje.Most talán az "építkezés"-nek van. Ne parázzál, fő a nyugalom. Egy férfinak a családot kell majd eltartania é nem fordítva, ezért jó, hogy most nem a csajozás a lényeg.Ugyanakkor nem jó az embernek egyedül, kell egy társ aki illik hozzá.Sok sikert neked!
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. júl. 26. 12:45
16/17 anonim válasza:
Szia!
Az élet általában nem ilyen egyszerű.
Jól teszed,ha elfoglalod magad,mert akkor nem görcsösen keresed a párod.Amikor meg betoppan,még jó háttér lehet a vállalkozásodhoz is.Remélem mindkettő bejön mielőbb!!!
Sok sikert!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. aug. 12. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!