Mennyire gyakori, hogy a nők saját maguknak sodorják a cigit?
Figyelt kérdés
Nem rémlik, hogy eddig bármikor is találkoztam volna ilyen nővel, akiket ismerek és dohányoznak, mind dobozos cigit szívnak. Kíváncsiságból tettem fel a kérdést.2014. júl. 8. 23:30
1/8 anonim válasza:
Nekem elég sok nő ismerősöm cigizik, de csak egyet ismerek aki magának csinálja. De ő is csak azért mert így olcsóbban kijön, nem azért, mert jobban szeretné.
3/8 anonim válasza:
én is ismerek egy ilyen nőt.:D(meg egy pasit:D)
4/8 anonim válasza:
Épp most cigit sodrok magamnak, miközben gyakorit nézek :D Több nőismerősöm is sodor inkább.
Szerintem a trafikok meg az iszonyatos cigiárak mellett egyre többen.
5/8 A kérdező kommentje:
Én is nő vagyok, és pont ezen gondolkoztam... Egyre drágábbak, és ahogy észrevettem egy ismerősöm által (ő pasi), sokkal tovább is tart, ha saját magának sodorja. Engem is megkínált párszor, ő meg napi sok szálat elszív, és még mindig van bőven.
2014. júl. 9. 00:10
6/8 anonim válasza:
Nővérem, de ő is mert így olcsóbb.
7/8 anonim válasza:
Én is sodrom, szintén a pénz miatt. Ha ez nem számítana persze hogy dobozosat vennék, de ha már így van, egész megszoktam / megszerettem.
8/8 anonim válasza:
Én nem sodrom hanem töltöm. Az számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!