Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem írnak vissza a csajok. Mit csináljak?
Akarhanyszor rairok egy nore facebookon csak megnezi es nem ir vissza. Tegnap is otre irtam ra es egyik se meltoztatott visszairni. Nem ertem, mivel nem kamu a profilom es tobb kepem is van fennt.
Elobe megy a nozes, akkor tudok csajozni rendesen, de a neten hihetetlen modon zarkozottak.
Korombeli nok, ferfiak mit gondoltok mi lehet a gond? Ti is ilyen zarkozottak vagytok?
Csak annyit szoktam nekik irni, hogy :"szia, miujsag?". Nem ertem miert nem lehet erre valaszolni.
Ne írj rá random lányokra akiket nem is ismersz, mert lefognak szarni ha csak nem vagy egy kőgazdag kigyúrt srác :)
Ha meg ismerősre írsz rá akkor legyen is vele célod ne csak a "szia mizu" :D
Kíváncsi lennék, hogy írsz rájuk.
Különben nem tűnik túl szimpatikus taktikának, már az írásstílusodból megértem, ha nem írnak vissza, ha ilyen stílusban írsz, én sem írnék. Építő kritika akart lenni, nem akarlak bántani. Ameddig napi 5 lányra rá tudsz írni, addig szerintem más is látja rajtad, hogy nem komolyak és tiszták a szándékaid.
Szerintem azért van ez mert azt hiszik zaklatni akarod őket mert saját tapasztalatom szerint nagyon sok ilyen van facebookon. Azért ne add fel biztos lesz aki visszaír. :)
19L
#6: " de baj hogyha azt mondom hogy a mai vilagban nem eri meg komoly szandekkal kozeledni?"
Nem éri meg szerinted, a másik meg másképp gondolja. Na ezért nem írnak vissza neked ember!
Miert gondolna a masik maskepp?
Ki kellene ezt reszletesebben fejtened, mert ilyen formaban tul korai volt levonni a konkluziot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!