Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tehetek ha furcsán néznek...

Mit tehetek ha furcsán néznek rám az emberek emiatt (többi lent)?

Figyelt kérdés

Édesapám idén elhunyt, végrendeletében rámhagyta az ingatlanjait amiket jelenleg bérbe adok és pénzt amiből szintén ingatlant tervezek venni.

Viszont azóta rosszul érzem magam ha meg kellene nyílnom valakinek mert mindenkin érzem hogy onnantól fogva hogy tudják, tehetős vagyok, szinte haraggal kezelnek, de legalábbis lenézőbben. Nem szeretnék titkolózni a barátaim előtt de amikor valakinek megnyílok elkezd máshogy kezelni mert tudja hogy lakásaim vannak, ebből pedig bevételem.

A barátnőm szülei is kicsit elhidegültek tőlem, pedig sok éve ismernek már. Kérdezgették hogy pontosan mennyi ingatlant is kaptam de nagyon kényelmetlenül éreztem magam és próbáltam kibújni a kérdés alól. Nem szórom a pénzt hiába lenne mit, szeretném befektetni a jövedelmemet.

Kérdésem: eltitkoljam, hogy ezt kaptam vagy mit csináljak hogy ne bélyegezzenek egyből elkényeztetett újgazdagnak? Nem érzem magam annak de nyomaszt hogy egyből máshogy kezel minden barát/rokon amint megtudják ezt rólam.

2020. aug. 3. 13:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg jól teszik, hogy így bánnak veled. Én sem szeretem azt az embert, aki bérbe adja ki a lakását, mert más/mások pénzéből akar meggazdagodni. Csak egy élősködő vagy, én sem lennék a barátod, mert kb hányni tudnék az ilyen emberektől, mint amilyen te vagy. Undorító.
2020. szept. 15. 08:42
 12/12 A kérdező kommentje:

11es, miért lenne undorító, ha valaki bérbe ad ki lakást? Tényleg érdekel a véleményed.

Hova költözne az a sokezer ember aki még nem tud lakást venni és ezért albérletben él? Vagy a diákok, akik 3-5 évig élnek albérletben ha nem jut hely a kollégiumban?

Amikor fiatalabb voltam évekig éltem albérletben és ha nem lett volna kiadó valószínűleg tanulni sem tudtam volna Szegeden.

2020. szept. 15. 08:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!