Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol ismerkedjek korombeliekkel?

Hol ismerkedjek korombeliekkel?

Figyelt kérdés
Szóval a city ahol élek, az nem valami magas színvonalú hely,ha embereket nézünk. És most itt nem itélkezni akarok. De eléggé...hát nem sok jó történik mostanság. Illetve már sokakat ismerek,akikkel céltalan a dolog. Fölösleges,mert üres. Tehát új emberekre akarok találni. Mik a lehetőségeim? Arra gondoltam,hogy mivel sok sok "bejárós" emberke fordul meg itt,akik nem laknak túl messze,azokkal spanolnék össze. De nagyon más lehetőséget nem találok. Kocsmák stb stb nem a legjobb helyek. Teljesen tanácstalan vagyok. Rólam annyit,hogy prof képre nem tellett,és nem feltétlen neten akarok ismerkedni bárkivel is. Úgy szerintem sokkal jobb,ha felvesszük egymást valahol,és emlékszik rá hogy ki vagyok prof kép nélkül is...Ha igen akkor nyilván oka van,ha nem,és kér rólam egy képet,a nevem alapján nem tudja ki vagyok,akkor az kuka...
2020. júl. 27. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
f/l vagy? Korod? Merrefel laksz?
2020. júl. 28. 04:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Pakstól nem messze. F , 19
2020. júl. 28. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!