Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szoltatok tenni ilyenkor,...

Mit szoltatok tenni ilyenkor, hogy ne legyen kínos?

Figyelt kérdés
Szeretek könyvtárba járni és olvasni. Mindig több könyvet kölcsönzök mert elég gyorsan olvadok. Eddig, ha egy könyv kölcsönzési idejéig csak pár nap van hátra. A könyvtár küld egy értesítőt. Ez mindig így volt. Most, viszont semmi értesítő nem kaptam és mikor elő akartam jegyezni pár könyvet, akkor láttam, hogy 10 napja lejárt 3 db könyvem és díjat kell fizetnem. Nem is ezzel van a gond én sem figyeltem, de nagyon kínosan érzem most magam, hogy nem figyeltem jobban.

ma 01:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Elfogadni, hogy ember vagyok és előfordul, hogy hibázok.
ma 01:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmit. Illetve, ha ez neked kínos, akkor kösd fel a gatyád az életre, mert engem ennél csak kínosabb helyzetek szoktak érni. Jó szándékkal írom.
ma 02:42
 3/3 Katona Dius ***** válasza:

Könyvtárban dolgozok. Tudod te, napi szinten hányan hoznak vissza késedelmesen könyveket? Segítek, jó sokan :D

Semmi kínos nincs benne. Bemész, mondod, hogy elfelejtetted, bocsi. Kifizeted azt a kis díjat, amit ennyi napért kérnek (ha nagyon minimális, van is, hogy elengedjük) és választasz új könyveket :)

ma 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!