Szóltatok már vissza, ha bunkó volt veletek az eladó/pincér/orvos asszisztense/ügyfélszolgálatos vagy bárki?
2. Vagyok.
Nem tudom, hogy ez mennyire bunkóság... Oda jöttek hozzám a hentesáru osztályra, hogy menjek segíteni a bicikliknél. Mondtam, hogy abba én nem tudok segíteni, mert nem hozzám tartozik, erre teljesen kiakadt 🤷
Hiába mondtam, hogy szólok a kollegának aki azon a részlegen van.
Voltak erőszakos, részeg vásárlók, akiket már messziről kiszúrtam, akkor gyorsan bementem a raktárba pakolni.
Ha nem szolgálok rá a pofavágásokra, az arroganciára ( sose szoktam) akkor igen. Ember vagyok, ő is ember, erre vállalkozott, de ne rajtam vezesse le az indulatait. Nem ezért fizetik. Sőt a fizetése egy része a minőségi szolgáltatásnyújtás. Ha nem megy neki, keressen olyan szakmát, ahol nem kell interakcióba lépni senkivel. De aki meg ebbben keresi a kenyerét, húzzon cipzárt a szájára, fessen fel egy boldog arcot, és kezdje tiszta lappal.
A kormányablakos tagoktól különösen a falra mászok... Már azt érzem,tanítják a bunkóságot nekik.
1. NST-re jártam, már két naponta kellett menni, mikor kérdezte az asszisztens, hogy nem unom még, nem kéne már megszülni azt a gyereket, ahelyett, hogy folyton ide mászkálok? Mondtam, hogy mivel csakis azért járok, hogy őt bosszantsam, a lehető legtovább fogom bent tartani. Eldugult rögtön.
2. Viszonylag kicsi Coopban kérdeztem, hogy van-e náluk egy bizonyos dolog, erre rámförmedt a nő, aki épp a polcokra pakolt, hogy ő nem recepciós, nézzek ki a szememen és ha nem találom meg, akkor nincs. Neki nem szóltam vissza, csak kiröhögtem, amitől teljesen elvörösödött.
3. Nagyon pici éjjel-nappali garázsos boltban voltam vásárolni, mikor benyitott egy fiatal srác, de tényleg udvariasan, hogy menetjegyet árulnak-e. Erre az eladó tiszta idegből ráordított, hogy ki van írva arra a k*b*szott ajtóra, hogy igen. A srác teljesen lefagyott, én meg mondtam neki, hogy van egy utcával lentebb egy automata, inkább ott vegyen, mert úgy olcsóbb. A srác megköszönte, az eladó meg nekiállt nekem mentegetőzni, hogy hát ő nem ilyen mindenkivel, csak unja, hogy mindig megkérdezik ezt. Kérdeztem, hogy mindig ugyanez a fiú kérdezi, hogy így kellett reagálni?? Utána kint néztem, hogy nincs kiírva az ajtóra semmi a menetjegyekről, maximum úgy eldugva, hogy egyszerűbb kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!