Eladó vagy pincér tanfolyamra menjek? Melyikkel van több lehetőségem?
Pincer munkat tudom, hogy szakma nelkul is lehet talani, viszont nekem csak 8.altalanosom van..igy engem nem hivnak be interjura sem.
Bufekben dolgoztam mar, illetve kisebb ettermekben pultos vagy diszpecserkent, viszont nem tudtam beilleszkedni, es a betanulas is nehezen ment mert nagyon stresszeltem a tobbi ember kozott akinek az volt a szakmaja, amit nekem ott 1 nap alatt kellett megjegyezni..zarkozott vagyok, es nem biztos, hogy jo nekem a vendeglatas.
Nem tudom 8 altalanossal es egy bolti elado tanfolyammal lenne e eselyem pl auchan, vagy tescoban penztarosnak lenni..
Melyik tanfolyammal ernek tobbet?
Pincer tanfolyammal biztos, hogy talalnek munkat de egyebkent nekem a bolti elado szimpatikusabb, de tenyleg nem tudom, hogy ernek e vele valamit igy, hogy csak 8 altalanosom van mellette
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!