Rosszkor rossz helyen lenni, hogy lehet kivédeni?
Figyelt kérdés
Bármikor ha eltűnt emberekről hallok olyankor eszmebe jut ez a mondat, hogy "Rosszkor volt rossz helyen" és elgondolkodtat, hogy valóban elég annyi, hogy pont rossz időben mész rossz helyre és ez megpecsételi a sorsod? Gondolok itt néhány érdekes esetre pl.Strehő Gergő esete, épp mentek volna egy buliba ha jól emlékszem a Hajógyári Szigeten és mp-ek alatt nyoma veszet míg a barátja vizelt. Másik Till Tamás esete, itt a mostani nyomok szerint erőszakos gyilkosság történt Tamás ellen de miért pont Tamás volt az áldozat, miért pont akkor holott előtte többször megtette az utat és mindig hazatért gond nélkül. Aztán ott van Szathmáry Niki is, épp néptáncról ment haza korábban és nem találkozott édesanyjával, és útközben történhetett vele valami, hogy aztán már csak földi maradványait találják meg. Ha nem lettek volna ott akkor amikor és ott ahol akkor lehet még élnének. Meg hogy lehet, hogy valakivel történik ilyesmi míg nagyon sokaknál szerencsére semmi? Nálatok történt e ilyen eset ahol igaz a mondás, hogy rosszkor volt rossz helyen pl.család, rokon, barát, ismerős? Hogy történt?tegnap 21:37
1/7 anonim válasza:
Sokan rossz társaságba keverednek, sokan azt hiszik, hogy igaz barátaik vannak, de sajnos későn derül ki, hogy nem barátságról van szó.
2/7 anonim válasza:
Itt a felnőtt eltűnésekről beszélek az első válaszban.
3/7 anonim válasza:
Ezt nem lehet előre tudni. Én is borultam már fel kamion előtt, szerencsére nem pánikoltam be, így megúsztam. Rázott már meg fűnyíró is, éppen hogy volt lélekjelenlétem elengedni a kábelt. Ez a 2 volt, amikor kijátszottam a halált. :D
4/7 A kérdező kommentje:
És amikor nem pont barátokkal vagy hanem egyedül?
tegnap 21:56
5/7 A kérdező kommentje:
Strehő Gergő épp igaz, egy baráttal volt de a barát épp vizelt tehát magára hagyta kis időre és pont akkor történt valami vele..
tegnap 21:58
6/7 anonim válasza:
Olyan is van, hogy valaki rosszul lesz, bár ott is rejtély, hogy a teste hogy nem kerül elő, mert rengeteg eltűnés van, ahol egyszerűen nem találják a testet.
7/7 anonim válasza:
Nem csak emberkéz által nyiffanhatsz ki. Sétálsz a belvárosban éppen, az egyik évszázados bérháznak az egyik emeleti lakásának a balkonjáról meg épp akkor törik le egy jókora darab, te meg épp akkor mész arra, pech. Igen, történt már ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!