Volt már olyan, hogy úgy voltál rosszkor rossz helyen, hogy valójában nem te voltál rosszkor rossz helyen?
Igen. Első napom éjszakai portásként. Üres volt a gyár (elvileg, azt mondta akit váltottam). Egyszer csak menne ki egy kocsi, és telibe neki megy a korlátnak. Egyenesen bele vezetett. Kimentem, megkérdeztem minden oké?
Először idegbeteg fejjel nézett rám a pasi majd amikor észrevette hogy nem akarok gondot kedvesre változott. "Öömmmm nem láttam a korlátot, véletlen volt csak." "naon sötét van" "Neeem nem kell segítség, mindjárt megoldom és megyek".
Full részeg volt, volt vele egy nő is.
Mint kiderült a lánya a gyár igazgató felesége. Az öreg házas, aki vele volt az egy ottani dolgozó nő volt aki a szeretője volt (mindenki tudta).
Kb 2 hónapot dolgoztam ott, majd olyan 4-5 év után újra jelentkeztem portára. Az öreg interjúztatott és megjegyezte hogy mi ismerjük egymást. Mosolyogtam hogy igen. Ennyiben maradtunk 😂 Felvett újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!