Hogy tudnék lendíteni a társasági életemen, több embert megismerni?
Alapvetően introvertáltabb típus vagyok, sokáig az egyetem meg covid miatt mellőznöm kellett dolgokat. Most viszont, hogy már egy ideje dolgozom jó formán unatkozom meg eléggé úgy érzem, hogy jót tenne több vagy másféle társasági élet.
Elképzelhető, hogy esélytelen ezen változtatni.
Ti tudtok valamit ajánlani?
27/n

#1 munkaban vannak jofej munkatarsaim, de bizonyos okok miatt nem akarom nagyon keverni a maganeletet meg a munkahelyi kapcsolatokat. De meloban vannak, akikkel jo kapcsolatot apolok, meg becsuszik a munka utani ivas vagy munkan kivuli progi 1-2x. Viszont nem nagyon van kedvem melo utan sokszor melos dolgokkal korulvenni magamat.
Szomszedok elszeparalodnak.
Workshopok meg erdekelnenek csak piszok dragak.
A klubbozas kicsit talan felejtos mert mikor mi erdekel es nem nagyon kapok ra semmire sem kifejezetten. De ezen is megprobalok agyalni.
Szorakozohelyeken agyaltam meg,bar bulizasra nulla energiam.
Alapvetoen ami erdekelni szokott az olyan kikapcs progi, ami nyugis. Erdeklodesi kor meg tenyleg valtozik mindig, most is tobbnyire csak dekoralom a lakast, meg atugrok baratnohoz hetvegen aztan utana kezdodik a munkas het, kozbe kondiba is el kellene jarni ujra.

Én most facebookon keresem az eseményeket, mindig az aznapiakat. Ilyen kvízest vagy társasjátékest most a kiszemeltem, korunkbeliek járnak ezekre is, ahol eddig voltam. A kiállításmegnyitó az nekem pocsék volt, nagyon távol áll tőlem a művészet, pedig direkt csak azért mentem, mert szakmámhoz is kapcsolódik, amiről a kiállítás, de így se... 😃 senkihez nem tudtam kapcsolódni
Meg nyelvtanfolyamra fogok járni, amint indul kezdő csoport a kinézett suliban.
Sportot néztem még ki. Irodai munkázok, így elsősorban kellene egy tartásjavító, csoportos program erre lehet gerinctorna vagy pilates. Mivel te nő vagy, így a pilatest nagyon javaslom, ott nagyon nőcis csoportok szoktak kialakulni, lehet ismerkedni. De bármit nézhetsz, ahol sokféle ember megfordul.
Túracsoportokhoz csatlakoznék még majd.
32F

#3 vannak ingyenes workshopok is. Ha van egy-két barátnőd, akkor megkérheted őket, hogy az ő ismerőseivel csináljatok programot.
Sajnos ha új embereket szeretnél megismerni, szerintem érdemes lehet egy-kétszer kilépni a komfortzónából, hátha találsz új embereket.
Elhiszem, hogy inkább introvertáltabb vagy, de szerintem az elején érdemes lehet kicsit olyan dolgokat csinálni, amik nem mindennaposak.

8 lehet
Az is lehet hogy én vagyok batman ill én vagyok vasember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!